1. HABERLER

  2. Arka Sokaklar Dizisi yolun sonunda! Rıza Babanın ölümü ekibi dağıtacak! Final çanları çalıyor
Arka Sokaklar Dizisi yolun sonunda! Rıza Babanın ölümü ekibi dağıtacak! Final çanları çalıyor

Arka Sokaklar Dizisi yolun sonunda! Rıza Babanın ölümü ekibi dağıtacak! Final çanları çalıyor

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 610. yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. Uzun süredir Arka Sokaklar dizisinde yer alan ve ‘Rıza Baba’ karakterine hayat veren Zafer Ergin, Arka Sokaklar’ın son yayınlanan tanıtım bölümünde sevenlerini üzdü.

A+A-

Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi her cuma akşamına yıllardır damga vurmayı başarıyor.

Kadrosunda başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve her hafta heyecan dolu senaryosuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan olan yeni bölümünde herkesi üzen bir olay yaşanıyor.

Uzun süredir Arka Sokaklar isimli dizide Rıza Baba karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan Zafer Ergin beklenmedik bir saldırıya uğruyor. Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, evinden arabasına yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğruyor.

Rıza Baba’ya saldıran şahıs silahıyla üç el ateş ediyor ve olay yerinden uzaklaşıyor. Yaşanan bu durumunda ardından Rıza Baba kanlar içinde yere yığılıyor. Rıza Baba’ya silahla saldıran kişi ise henüz bilinmiyor.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 14 Ocak 2022 Cuma günü saat 20.00'da Kanal D'de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.