1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Neslihan Atagül Aldatıldı mı? Kadir Doğulu'nun İmam Nikahlı Eşi Kim?
Neslihan Atagül Aldatıldı mı? Kadir Doğulu'nun İmam Nikahlı Eşi Kim?

Neslihan Atagül Aldatıldı mı? Kadir Doğulu'nun İmam Nikahlı Eşi Kim?

Kadir Doğulu'nun bir mekanda eşinden başka bir kadınla samimi görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. 2016 yılında evlenen oyuncu çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül hakkında haberler durulmuyor.

A+A-

2016 yılında evlenen oyuncu çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül hakkında haberler durulmuyor.

Şimdilerde Gecenin Ucunda dizisinde birlikte başrolü paylaşan çift hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki önceki haber yanında hafif kalıyor.

Gittiği bir eğlence mekanında başka bir kadınla yakınlaştığı görüntülerin "Bunlardan fazlası var, müstehcen görüntüler var" denilerek servis edildiği Kadir Doğulu'nun mekandaki kadından başka bir sarışın kadınla imam nikahlı olarak yaşadığı ve Neslihan Atagül'ün de bunu bildiği iddia edildi.

"İKİNCİ EŞE EV TUTUP İMAM NİKAHI KIYDI" İDDİASI

TV8'de yayınlanan magazin programı 2. Sayfa'da konuşulan iddialara göre Kadir Doğulu, bir süredir baş harfi "S" olan sarışın bir kadınla aşk yaşıyor. Doğulu'nun bu kadına ev tuttuğu ve kendisinin de sık sık o eve gittiği, kadını ailesinden istediği ve imam nikahı kıydığı iddia edildi. 7 yıllık eşi Neslihan Atagül'ün de bunlardan haberi olduğu iddialara eklendi.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER VERMİŞTİ

Kadir Doğulu'nun magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerinde bir eğlence mekanından kadınlarla sarmaş dolaş olduğu görülüyordu. İddiaya göre mekanda bulunan oyuncu Aras Bulut İynemli'nin ise arkadaşı Kadir Doğulu'yu kadınlardan uzaklaştırmak için uğraştığı dile getirilmişti.

İLAN-I AŞK EDİYORDU

Röportajlarında hayat ve ruh dünyası hakkında yaptığı konuşmalarla beğeni toplayan oyuncu Kadir Doğulu, sık sık eşine ne kadar hayran ve ne kadar aşık olduğundan söz ediyordu.

7 yıldır evli olan ve sık sık örnek gösterilen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinden ise henüz bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.