1. HABERLER

  2. Gündeme Bomba Gibi Düştü! Ünlü Manken Cinsel Organını Satışa Çıkardı! Aile Çıldırdı...
Gündeme Bomba Gibi Düştü! Ünlü Manken Cinsel Organını Satışa Çıkardı! Aile Çıldırdı...

Gündeme Bomba Gibi Düştü! Ünlü Manken Cinsel Organını Satışa Çıkardı! Aile Çıldırdı...

Kadınların güçlendirilmesi projeleri ve covid-19 salgını sürecinde geliri düşük olanlara yardım faaliyetlerinden etkilenen ünlü manken Cara Delevingne, cinsel organını dijital ortamda satışa çıkardı. Mankenin bu kararına sinirlenen ailesi, Delevingne ile

A+A-

Kadınların güçlendirilmesi projeleri ve covid-19 salgını sürecinde geliri düşük olanlara yardım faaliyetlerinden etkilenen ünlü manken Cara Delevingne, cinsel organını dijital ortamda satışa çıkardı.

Mankenin bu kararına sinirlenen ailesi, Delevingne ile konuşmamaya karar verdi. Ünlü manken ise ailesinin kendine karışma yaşını çoktan geçtiğini söyledi.

İngiltere'de tanınmış bir ailenin kızı olan ve bilindik markalara mankenlik yapan 28 yaşındaki Cara Delevingne, covid-19 sürecinde geliri yetersiz kişiler ve kadınlara destek olmak amacı ile başlatılan "dijital sertifika" kampanyasına katılarak, cinsel organını dijital ortamda satışa çıkardı. Genç ismin bu adımı, ailesi tarafından kızgınlıkla karşılandı. Ünlü mankenin anne ve babası, kızlarıyla bir süre konuşmama kararı aldı. Manken ise anne ve babasının kendine karışamayacağını dile getirdi.

BİR SÜREDİR KONUŞMUYORLAR

İngiliz basınında yayınlanan habere göre; Cara Delevingne'in cinsel organını dijital ortamda satışa çıkarmasının ardından annesi Pandora Delevingne ve babası Charles Delevingne sinirlendi. Öfkeli anne ve baba, kendilerini dinlemeyen kızlarıyla uzun zamandır konuşmuyor.

"BANA KARIŞMAYA HAKLARI YOK"

Cara Delevingne'in yakın çevresine, "Ailemin bana karışmayı hakkı yok. Kendi kararlarımı verebilecek bir yaştayım" dediği ve bir süre daha anne ve babasına mesafeli olacağı iddia edildi.Cara Delevingne, geride bıraktığımız senelerde cinsel içerik oyuncakları tasarımı ve satışına başlamıştı.

Cinsel içerikli oyuncakları işini ek işi olarak gördüğünü söyleyen ünlü model, bu işi çok sevdiğini söylemişti.
NFT NEDİR?En yalın anlatımla NFT'ler dijital sanat eserlerini ve koleksiyon ürünlerini tescil edilebilir ve satılabilir varlıklar haline getiren dijital sertifika manasına geliyor.

aaaarr.jpgaaaaassss.jpgeeeeeeee.jpgawwwwss.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.