1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Az Önce Acı Haber Geldi! Ünlü Sanatçı trafik kazasında hayatını kaybetti...
Az Önce Acı Haber Geldi! Ünlü Sanatçı trafik kazasında hayatını kaybetti...

Az Önce Acı Haber Geldi! Ünlü Sanatçı trafik kazasında hayatını kaybetti...

3 Kasım tarihinde Kocaeli'de geçirdiği trafik kazasının ardından boyun şah damarlarının tıkanık olduğu ortaya çıkan sunucu Metin Uca, dün sabah fenalaşması üzerine entübe edilmişti. Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 62 yaşındaki Uca'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

A+A-

Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti. Dün sabah fenalaşmasının ardından entübe edilen ünlü sunucunun vefat haberini, menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabından yapmış olduğu "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor." sözleriyle duyurdu.

NE OLMUŞTU?

3 Kasım tarihinde Kocaeli'nden Bursa'ya doğru giderken direksiyon başında kendinden geçmiş ve ağaca çarparak durabilmişti.

Kaza sonrası durumu iyi olan ve sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Uca, " "Sevgili dostlarımız Bursa’da bir etkinlik için menajerim sevgili Kübra Kalem Baykara ile çıktığımız yolda Dilovası oksijen çıkışında kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim. Hastanede ilk yapılan tetkikte boyun şah damarımın her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını öğrendim. Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım İnme Merkezi’nde bir hafta boyunca tedavi altında olacağım… Pıhtıların eritilmesi ve tıkanıklığın giderilmesine çalışılacak. İlginiz için teşekkürler. Hızla iyileşip aranıza döneceğim." ifadelerini kullandı.

aszdvbgfdgsdf.jpgasdfgfdseagdsngdhgweadsg.jpg

BUGÜN ENTÜBE EDİLMİŞTİ

ilerleyen günlerde şah damarında tıkanıklık olduğu tespit edilerek hızla ameliyata alınan Uca, gün geçtikçe sağlık durumunda iyileşmeler görüldüğü için taburcu olmaya hazırlanmaktaydı. Çarşamba günü taburcu edilmesi beklenen Uca, yeniden fenalaştı. Ünlü sunucu tedavi gördüğü hastanede bugün entübe edilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.