1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Aldatmak Dizisinde Oyuncu Ayrılığı Yaşandı! Hangi İsim Kadrodan Ayrılacak? Ayrılık Sebebi Ne?
Aldatmak Dizisinde Oyuncu Ayrılığı Yaşandı! Hangi İsim Kadrodan Ayrılacak? Ayrılık Sebebi Ne?

Aldatmak Dizisinde Oyuncu Ayrılığı Yaşandı! Hangi İsim Kadrodan Ayrılacak? Ayrılık Sebebi Ne?

Aldatmak dizisi reytinglerde oldukça iyi düzeyde olmasına rağmen dizinin oyuncularından kötü haber geldi. O isim diziye veda ediyor. Aldatmak dizisinde bir oyuncu vedası daha yaşanacak. Hangi isim kadrodan ayrılıyor. İşte o vedaya dair her şey…

A+A-

Aldatmak dizisi atv ekranlarında Vahide Perçin'in dizisi olarak takip ediliyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Aldatmak dizisinde yeni bir ayrılık yaşanacak. Aras Aydın'ın ayrılığı sonrası diziye bir oyuncu daha veda ediyor.

Reyting Düzeyi Oldukça Yüksek

Aldatmak dizisi yeni bölümü ile büyük bir ilgi gördü. Tüm kişilerde 5.15 reyting ile 3. olan dizi AB’de 4.13 reyting ile 2. oldu ve ABC1'de ise 4.86 ile reyting üçüncüsü oldu. Vahide Perçin'in başrollerde yer aldığı Tims&B imzalı dizi sezon başında Aras Aydın ayrılığıyla sarsılmıştı. Bu akşam dizinin yeni bölümü yayınlanacak ve yeni açıklanan bilgilere göre Selin Kahraman diziye veda ediyor. Zeliş rolüne hayat veren Selin Kahraman hikayesi bittiği için diziden ayrılacak. Bu ayrılık sonrasında yeni bir ayrılık daha yaşanacak. ATV de perşembe akşamları izleyici ile buluşan Aldatmak dizisi final merakı da devam ediyor. Dizinin Mayıs 2024'te final bölümü ile ekranlara veda edeceği konuşuluyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.