1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 13 Mayıs 2022 Cuma Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı: 3 burç İçin Uyarılar Tek Tek Sıraladı! Akrepler Parasal Konularda Dikkat...
13 Mayıs 2022 Cuma Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı: 3 burç İçin Uyarılar Tek Tek Sıraladı! Akrepler Parasal Konularda Dikkat...

13 Mayıs 2022 Cuma Günlük Burç Yorumlarını Ünlü Astrolog Açıkladı: 3 burç İçin Uyarılar Tek Tek Sıraladı! Akrepler Parasal Konularda Dikkat...

13 Mayıs 2022 Cuma günü için günlük burç yorumları geldi! Aşk, iş, aile hayatınızda çok dikkatli olmanız gereken bir dönem sizleri bekliyor. Burçlar ne diyor?

A+A-

13 Mayıs 2022 Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu

Sevgili koç ve yükselen koçlar bugün yakın arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. Bunun için girişimlerde bulunabilirsiniz. Böylelikle gününüzü daha keyifli hale getirebilir aynı zamanda sevdiklerinize vakit ayırabilirsiniz. Sizin için güzel bir gün diyebiliriz sevgili koçlar ve yükselen koçlar.

Boğa Burcu

Bugün eskiye dair bazı özlemler gündeminizde olabilir. Eski anılar, eski arkadaşlıklar ve birlikte geçirdiğiniz vakitler gibi. Bu anlamda bazı girişimler yapabilir eski arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Hatta birlikte planlar yapabilir tekrar birlikte vakit geçirmek adına alanlar yaratabilirsiniz sevgili boğa ve yükselen boğalar.

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen ikizler gündeminizde finansal konular olabilir bazı gelişmelerin yavaş ilerlemesi sabırsızlık yaşamanıza yol açabilir fakat aceleci olmayıp sakinliğinizi koruyabilirseniz olaylar lehinize sonuçlanacaktır. Gün içerisinde sevdiklerinizle iletişim halinde olmanız günü daha rahat geçirmenizi sağlayacaktır.

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen yengeçler insanların sizi her konuya dahil etmesi her şeyi size anlatmaları sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu konuda daha açık sözlü olmanız halinde bu durum ortadan kalkacaktır. Unutmayın doğru iletişim çok önemli bu nedenle yanlış anlaşılmalara mahal vermeden açık bir şekilde konuşmak sizin yararınıza olacaktır sevgili yengeç ve yükselen yengeçler.

Aslan Burcu

Yakın çevrenizden veya arkadaşlarınızdan bazı beklentileriniz olabilir fakat bu beklentilerin istediğiniz gibi sonuçlanmaması sizi kırabilir. Ancak bu yersiz bir kırılma olabilir çünkü bu günlerde bir miktar duygusal olabilirsiniz bu nedenle bu günlerde yapılanları üstünüze alınmaktan ve anlamlar çıkarmaktan kaçınmalısınız sevgili aslan ve yükselen aslanlar.

Başak Burcu

Başak ve yükselen başaklar hayatınızla ilgili planları tekrar gözden geçirmek istediğiniz bir gün. Bu planların yavaş ilerliyor olması bir miktar canınızı sıkabilir bundan vazgeçmeli ve sabırla hedefleriniz için çaba sarf etmelisiniz. Sabırlı olduğunuz ve gereken özeni gösterdiğiniz taktirde her şey sizin lehinize sonuçlanacaktır sevgili başak ve yükselen başaklar unutmayın sabır önemlidir.

Terazi Burcu

Bugünlerde kendinizi sıkışmış hissedebilir ve çevrenizdekiler tarafından yeterince anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Fakat buna sizin insanlarla yeterli ve doğru iletişim kurmamanız da sebep olabilir bu nedenle gereken açıklamaları yaptığınızda ortada bir problem kalmayacaktır ve çevrenizle daha sağlıklı bir ilişkiniz olacaktır. İçinize kapanmak yerine doğru iletişim her zaman sizin yararınıza olacaktır sevgili terazi ve yükselen teraziler.

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen akrepler bugün gündeminizde parasal konular ve bazı alacak verecek konuları olabilir. Beklediğiniz bazı ödemelerde gecikmeler yaşanması bir miktar canınızın sıkılmasına yol açabilir. Bugün tam anlamıyla hakkınız olanı almak istediğiniz ve hakkınızı aradığınız bir gün sevgili akrep ve yükselen akrepler.

Yay Burcu

Yay ve yükselen yaylar aşk hayatınızla ilgili problemler yaşadığınız bir gün olabilir bir kişiye bağlı olmak alanlarınızın sınırlandırılması konusunda sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz fakat bu durum partnerinizle aranızda sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Farklı arayışlar içerisinde olabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Uzun zamandır yapmak istediğiniz ancak yapmaya vakit bulamadığınız aktiviteler olabilir. Bugün bunlar için oldukça uygun bir gün doğru ayarlamaları yaparak ve zamanınızı verimli bir şekilde kullanarak yapmaktan hoşlandığınız şeyleri yapabilir ve gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Kova Burcu

Oldukça boş vaktinizin olduğu bir gün diyebiliriz bugünü en verimli ve keyifli halde geçirmek sizin elinizdedir. Bu boş vakitleri yeni hobiler öğrenerek hem eğlenceli hem de öğretici hale getirebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkardığınız bir gün sevgili kova ve yükselen kovalar.

Balık Burcu

Bugünlerde oldukça duygusalsınız ve sürekli bir düşünce halindesiniz hatta bazı vakitleri kendinizi suçlayarak geçirdiğinizi söyleyebiliriz. Fakat bu çok yanlış ve kendinize zarar aklınızı ve bilincinizi ön planda tutmalı ve hayatınızı buna göre şekillendirmelisiniz sevgili balık ve yükselen balıklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.