1. HABERLER

  2. SGK

  3. Yasak Elma İzleyicilerine büyük sürpriz ! Ender akıl almaz entrika rüzgarlarını estirmeye devam edecek
Yasak Elma İzleyicilerine büyük sürpriz ! Ender akıl almaz entrika rüzgarlarını estirmeye devam edecek

Yasak Elma İzleyicilerine büyük sürpriz ! Ender akıl almaz entrika rüzgarlarını estirmeye devam edecek

Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma nihayet yeni sezon için sete çıktı. Yaklaşık üç ay tatil yapan oyuncular ve set ekibi uzun bir aradan sonra büyük bir heyecanla sette buluştu.

A+A-

Beşinci sezona hazırlanan Yasak Elma dizisi yeni sezonunda büyük yeniliklerle gelecek. Geçen sezon arka arkaya ayrılıklarla sarsılan dizi yeni oyuncularıyla izleciyilerin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosuna Mucize Doktor dizisinde izlediğimiz Murat Aygen’in yanı sıra Biran Damla Yılmaz, Gizem Denizci ve Yasmin Erbil de dahil oldu.

En son Baraj dizisinde Nehir karakteriyle izlediğimiz Biran Damla Yılmaz, yalının yeni komşusu Kumru’yu canlandıracak. Kumru karakteriyle Yasak Elma’da ortalığı bir hayli karıştıracak. Gizem Denizci de Gülnaz karakterine hayat verecek.

Eski ve yeni oyuncularıyla bugün sete çıkan Yasak Elma ekibi büyük bir heyecanla yeni sezon için çalışmalara başladı. İzleyiciler de yeni oyuncularıyla Yasak Elma dizisini büyük bir merakla bekliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın blogunda yazdığına göre Yasak Elma’nın beşinci sezonu şöyle başlayacak:

Babasının ölümüyle sarsılan Çağatay (Berk Oktay) ile Yıldız’ın (Eda Ece) arasındaki gerginlik dizinin ilk bölümlerine damgasını vuracak. Yalının yeni komşusu Kumru (Biran Damla Yılmaz) ile Çağatay’ın yakınlaşması olayların seyrini değiştirecek, diğer yandan Çağatay geçmişinden gelen Feyza ile olan bağını öğrenince şok yaşayacak.

Yurt dışına taşınan Kaya ile evliliğini noktalayan Ender ise yine entrika rüzgarları estirmeye devam edecek. Yasak Elma yeni sezonuyla çok yakında yine Fox TV ekranında olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.