1. HABERLER

  2. SGK

  3. Sigorta Girişi Olan vatandaşların Hesabına 2500 TL'den 10.000 TL'ye Kadar kredi Ödemesi Yapılacak...
Sigorta Girişi Olan vatandaşların Hesabına 2500 TL'den 10.000 TL'ye Kadar kredi Ödemesi Yapılacak...

Sigorta Girişi Olan vatandaşların Hesabına 2500 TL'den 10.000 TL'ye Kadar kredi Ödemesi Yapılacak...

Kamu bankalarının başlattığı bu kampanyayı bazı özel bankalar ve faizsiz kredi veren katılım bankaları da başlattı. İhtiyaç kredisi kullanmak arzu ettiğiniz banka şubesinde hesabınız olması halinde ihtiyaç kredisi müracaatsu internet müracaatsu var.

A+A-

Son dakika yeni bir kredi kampanyası ile bankalar, duyuru paylaştı. 10000 TL'ye kadar verilecek olan bu kredi kampanyasında 4 tane paket bulunuyor. 2500 5000 7500 10000 TL Kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız, bankalar üzerinden hızlı bir biçimde müracaatnuzu oturduğunuz yerden yapabileceksiniz. Bankalardan kredi müracaatsu yaptıktan sonra kredi notunuz ve banka kredi sicilinize göre bankalar bu değerlendirmeyi yapacaklar ve değerlendirme sonucunu sizlere bildirecekler.

Vakıfbank kredi kampanyası ayrıntıları paylaştı.

Kamu bankası olan Vakıfbank üzerinden sigortalı şekilde bir işyerinde çalışıyorsanız ya da emekliyseniz 10000 TL'ye kadar hemen hesabınıza kredi müracaatsu yapabilirsiniz. Vakıfbank, hesabınız üzerinden almış olduğunuz internet bankacılığı şifresiyle beraber Vakıfbank mobil uygulamasına girerek burdan 10000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi müracaatnuzu yapabiliyorsunuz. Kredi müracaatsu yaptıktan sonra onay alırsanız, banka size hangi faiz oranları ile beraber ve Hangi kredi paketinden faydalandığınızı sizlere söyleyecektir. Onaylanan tutarı, dilerseniz hemen

Vakıfbank, hesabınıza aktarabileceksiniz.

Vakıfbank'ın yaptığı bu kredi kampanyası ile beraber diğer kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden de işlem yaparak, 10000 TL'ye kadar kredi müracaatsunda bulunabilirsiniz. Sigortalı olarak bir işyerinde çalışıyorsanız ve en az 6 aydır aynı işyerinde sigortanız yatıyor olması gerekli. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank, sizlere kredi onayı verecek ve onaylanan kredinizi düşük faiz oranlarıyla kullandıracaktır.

Garanti Bankası kredi müracaatsu kampanyası

Kredi müracaatsu yapmak isteyen müşterilerin özel bankalardan işlem yapmaları durumunda, Garanti Bankası düşük faiz oranlarıyla kredi vereceğini duyurdu. 10000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi müracaatsu yapacak olan kişiler belirli koşulları uygun olması halinde bu banka üzerinden hemen kredilerini kullanabilirler. Garanti Bankasının fotoğrafı internet sitesinden ya da bankada hesabınız olması, online internet bankacılığı aracılığıyla beraber Garanti Bankası, mobil uygulamasına girerek kredi müracaatsunda bulunabilirsiniz. Sigortalı olarak işyerinde çalışan kişilerin banka en az üç aydır aynı işyerinde sigortasının yatmasını isteyecektir. Yeni işe başladıysanız kefille beraber kredi müracaatsu yapabilirsiniz.

Finansbank kredi müracaatsu kampanyası
Kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj atarak, Finansbank üzerinden on bin TL'ye kadar müracaat yapabiliyorsunuz. Cep telefonunuz üzerinden yapacağınız kredi müracaat neticesinde onay alırsanız, en yakın banka şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz. Finansbank hesabı olan kişiler ise bankanın internet bankacılığına girerek, Finansbank, mobil uygulaması üzerinden kredi müracaatsunda bulunabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.