1. HABERLER

  2. SGK

  3. Emeklilere müjde! Milyonlarca kişinin talep ettiği 4500 TL ek ödeme sonunda geliyor…
Emeklilere müjde! Milyonlarca kişinin talep ettiği 4500 TL ek ödeme sonunda geliyor…

Emeklilere müjde! Milyonlarca kişinin talep ettiği 4500 TL ek ödeme sonunda geliyor…

Emekli aylıklarını almak için beklenen vatandaşlar tarafından uzun zamandır beklenen müjde geldi. Avans ve benzeri imkanların kişiler için bir an önce hayata geçmesi için gün sayılıyor.

A+A-

Emekli aylıklarını almak için beklenen vatandaşlar tarafından uzun zamandır beklenen müjde geldi. Avans ve benzeri imkanların kişiler için bir an önce hayata geçmesi için gün sayılıyor.

Eğer istenen talepler kabul edilir ve uygulamaya geçerse de emekli vatandaşlar maaşları bağlanana kadar 3 maaş birden avans almak için hak kazanabilecekler. Böylece kişilerin maaşlarından kesilecek olsa bile toplu bir şekilde para alabilecekler.

Son yıllar içerisinde oldukça çok kazanımları ile dikkatleri çeken emekliler için bir yandan gelir artırıcı durumlar hem de nakit talepleri gibi istekleri dikkatleri çekiyor. Bunlardan bir tanesi olarak da avans konusu ön planda yerini alıyor. Emekli vatandaşların maaşlarını bağlayabilmeleri için gereken süreç içerisinde devreye girecek nakit avans ve benzerlerinin emeklilik hakkı kazanmış olan vatandaşlar için de sunulması talep ediliyor.

Nakit destekleri…

Emekli vatandaşlar tarafından uzun zamandır beklenen nakit avans konusu eğer hayata geçirilirse ihtiyaçlarını çok rahat bir şekilde karşılayacak oldukları ön görülüyor. Bir yandan faizsiz olarak sunulması bir yandan düşük taksit ödemeleri ile geri verilecek olması emeklilerin rahat bir nefes almasına yardımcı olacağı için müjdeli haberleri bekliyorlar. Avans tutarları emeklilerin her ay SGK tarafından aldıkları üç maaş kadar olması talep ediliyor. Uzun zamandır yer alan beklentiler eğer hayata geçmesi gerçek olursa emekli vatandaşlar için nakit destek ihtiyaçları oldukları zaman SGK üzerinden yazılı başvuru yapabilecek ve anlık olarak nakit avans talep edebilecekler. Şu an emekli vatandaşlara ödenen en düşük emekli maaşının 1500 TL olduğu gözler önüne alınır ve üç maaş birden verilecek olursa bu da en düşük emekliler için 4500 TL ek gelir olmak anlamına geliyor.

Nakit avans alan vatandaşlar bu ödemeleri de devlete geri 12, 24 ya da 36 olarak kendi tercihlerine göre taksitlendirme yaparak ödeyebilecekler. Emekli vatandaşlar bir an önce kendileri için nakit avans fırsatlarının gelmesi için adeta gün sayıyor. Bu sayede maaşlarında kesilecek bir miktar ile toplu ödeme alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.