Survivor Yeni Sezon Yeni Yarışmacılar Belli Oldu! 2021 Survivor Ne Zaman Başlayacak?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor 2021 sezonu için tüm hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Yarışmanın, yarışmacı kadrosu yavaş yavaş belli olur iken kanalın sahibi olan Acun Ilıcalı Survivor’un ilk yarışmacısı olarak Cemal Hünal’ı açıklamıştı. Peki Survivor 2021 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar belli oldu mu? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar…

Survivor 2021 yayını için herhangi bir açıklama yapılmadı. Yeni sezon Survivor’un ocak ayının ortalarında ya da sonunda başlayacağı tahmin ediliyor. 09 Ocak 2021 Survivor 2021 sezonunda boy gösterecek yarışmacıların isimleri yavaş yavaş belirlenmeye başlıyor. Sosyal medya üzerinden oldukça yoğun ilgi görmeye başladı.

Turabi Çamkıran

Survivor hayatı boyunca tam iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran Survivor 2021 kadrosuna dahil olacağı hakkında birkaç iddia ortaya atılmıştı fakat bu iddialar şu anlık doğru değil. Turabi şu sıralar tatil yapıyor.

Hikmet Tuğsuz

Ortaya atılan bir diğer iddia ise Hikmet Tuğsuz’un da bu seneki yarışmacılardan biri olacağına dair. Hikmet Tuğsuz yarışmada sakatlanarak iki kez ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Tuğsuz’un tedavisi hala devama ediyor. Bu sebepten ötürü yarışmaya yeniden katılması mümkün değil.

Tuğsuz bu açıklamalar üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yaparak ‘arayıp seni götüreceğiz’ demediler fakat ‘antrenmanlarını bırakma’ dediler. ‘Eğer bu şansı bana verirler ise virgülü koyduk, noktayı da koymaya gideriz.’ Cevabı ile herkesi şaşırttı.

Uğur Kardaş

Masterchef’te ilk şampiyon olan Uğur Kardaş’ın da Survivor’a katılacağı ortaya atılan iddialardan sadece biriydi. Fakat bu durum hala net değil.

Celal Sarıgül

Masterchef yarışmacılarından biri olan ve masterchef’e oldukça erken veda eden Celal Sarıgül’ün de Survivor da olacağı konuşuluyordu. O kadar büyük iddialar ortaya atıldı ki çıkan iddialarda Celal Sarıgül’ün efor testine girdiği dahi konuşulmuştu. Survivor 2021’in başlangıç tarihi de daha açıklanmadı. Fakat diğer tüm sezonlarda olduğu gibi bu sezonun da Şubat ayında başlayacağı tahmin ediliyor konuya dair herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Haberleri