1. HABERLER

  2. Benzin, dizel, mazot ve LPG’de 75 TL İndirim Müjdesi Az Önce Duyuruldu! Büyük İndirim Kampanyası Başladı! Hemen Başvurun....
Benzin, dizel, mazot ve LPG’de 75 TL İndirim Müjdesi Az Önce Duyuruldu! Büyük İndirim Kampanyası Başladı! Hemen Başvurun....

Benzin, dizel, mazot ve LPG’de 75 TL İndirim Müjdesi Az Önce Duyuruldu! Büyük İndirim Kampanyası Başladı! Hemen Başvurun....

Ocak ayından mart ayına kadar zamlı fiyatlar aracılığı ile satışa yayılan akaryakıt ürünleri sürücülerin bütçelerini zedelemişken, mart ayında adeta başlayan Rusya- Ukrayna savaşı brent petrolün değerlenmesine ve netice olarak da akaryakıt ürünlerinin tarihi seviyeleri görmesine yol açtı.

A+A-

Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile eş güdümlü değerlenen brent petrolün varil fiyatı, ülke sınırları içinde satışa yayılan akaryakıt ürünlerinin fiyatlarının da artmasına sebep oldu. Savaşın ilk dönemlerinde 25 TL oranına kadar artan benzin ve motorin fiyatları, sürücüleri dara düşürdü. Bu noktada döneme giren Ziraat Bankası, alakalı şartları gerçekleştiren bütün müşterilerine akaryakıt indirimi sunacağını açıkladı. 

Savaşın ilk dönemlerinde 25 TL oranına kadar yükselmiş olan benzin ve motorin fiyatları, sürücülerin araçlarını park etmelerine ve toplu taşıma araçlarına yönelmelerine sebep oldu. 

Müzakere sürecinin başlamasından sonra bir nebze de olsa düşen akaryakıt fiyatları, bütçeleri aşmaya devam etti. Sektör içinde gözlenen olumsuz ilerlemelere rağmen vatandaşın yanısıra yer alabilmek istediğini duyuran Ziraat Bankası, yeni akaryakıt kampanyasının detaylarını paylaştı. 

Ziraat Bankası Bankkart Akaryakıt Kampanyası 

2022 Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına göre bankanın bireysel Bankkart müşterilerine, akaryakıt harcamalarına karşın para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi. 

Banka, farklı günlerde yapılan 300 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt alışverişlerine karşın hesaplara 75 TL tutarında hediye para yüklemesinin yapılacağını bildirdi. 

Ziraat Bankası Bankkart Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları 

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından, yalnızca bireysel Bankkart kullanıcılarının yararlanabilecekleri duyuruldu. Banka, ilgili kazanımların 10 Haziran tarihinde hesaplara tanımlanacağını bildirdi. 

Ziraat Bankası Bankkart Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır? 

Ziraat Bankası'nın Bankkart kullanıcıları için geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasına katılım sağlamak isteyen vatandaşların, Bankkart Mobil uygulamasını indirmeleri gerekmektedir. Söz konusu uygulamanın içerisinde yer alan akaryakıt kampanyasına katılım sağlanmasından sonra yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarları alışveriş harcamaları, kampanya kapsamında değerlendirilecektir. 

Ziraat Bankası, söz konusu 75 TL kazanımlı akaryakıt kampanyasına son katılım tarihini 31 Mayıs olarak belirlemiştir. Bu tarihe kadar kampanyaya katılım sağlanması ve ilgili harcamaların yapılması gerekmektedir. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.