Kanunsuz Topraklar dizisi başlamadan büyük ilgi gördü! Gülfem rahat durmuyor dizi setini ifşa etti!

2 sezon boyunca Show TV ekranında yayınlanan Ramo dizisinde Esra Bilgiç’i başrolde izledik… Oyuncu, son yılların en hızlı kariyer yükselişi yaşayan genç isimlerinden birisi arasında bulunuyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun olarak öne çıkan oyuncu, ardından ise Bir Umut Yeter dizisinde yer almış ve Ramo ile de çıkışını sürdürmüştü.

Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisine başlayan Esra Bilgiç, 1940’lı yıllarda geçen hikayede Gülfem karakterini canlandıracak. Oyuncu, instagram hesabından sık sık setten pozlarını yayınlıyor.

Hayranlarının merakla beklediği diziye ve yeni rolüne alıştığını sergileyen Esra Bilgiç, o dönemi yansıtan kıyafetlerle de farklı bir imaj ortaya koyuyor.

Esra Bilgiç’in instagram hesabından yaptığı paylaşımlara da hayranlarından çok büyük bir ilgi gözlemliyoruz.

Uğur Güneş ve Necip Memili ile başrolü paylaşan güzel oyuncu, hayranlardan gelen yorumların kendisini çok memnun ettiğini söyledi.

Esra Bilgiç, “Ben yeni set günü için hazırım. İlk tanıtımımıza yaptığınız yorumlar hepimizi çok mutlu etti. Kanunsuz Topraklar ekibi olarak herkese çok teşekkür ederiz” notunu bıraktı…

Esra Bilgiç’in yeni dizisine ve yeni rolüne hemen alışması dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu Gülfem karakterini içselleştirdi ve çok iyi bir performans ortaya koyacağına yönelik ilk işaretleri de verdi.

Haberleri