1. HABERLER

  2. Son dakika Milyonlarca Emeklinin Beklediği 3.000 TL Ödeme Onayı Verildi! En Düşük Limit Belli Oldu...
Son dakika Milyonlarca Emeklinin Beklediği 3.000 TL Ödeme Onayı Verildi! En Düşük Limit Belli Oldu...

Son dakika Milyonlarca Emeklinin Beklediği 3.000 TL Ödeme Onayı Verildi! En Düşük Limit Belli Oldu...

SGK, SSK, Bağ-Kur emeklisinin acil para ihtiyacı olması halinde bankalar üzerinden en az 3000 TL'den başlayan alacağı haberi verildi. Ayrıntılar haberimizde.

A+A-

Emekli olan kişilerin son dakika olarak yeni bir haber ile 3000 TL'ye kadar ödeme alacağı duyurusu yapıldı. Banka üzerinden emekli maaşı alıyorsanız, 3000 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. Bankadan ödeme almak isteyen emeklilerin yapacağı başvuru sonrasında en düşük limit olarak 3000 TL ödeme kararı verildi. 3000 TL ödeme almak isteyen kişiler, üstelik banka şubelerine gitmeden bu ödemeler için başvuru yapabilecek ve onaylanan tutar, hemen kendi hesabına yatırabilecek. Bu işlemleri yapabilmeniz için sadece emekli maaşınızı almanız ve emekli maaşınızı almış olduğunuz banka şubesinden işlem yapmanız gerekmektedir. 

Emekli olan kişiler, acil nakit ihtiyaçları olması durumunda bankalardan nakit krediyi nakit avans ve kredi kartı almak istemektedirler. Emekli maaş almış olduğunuz banka şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi kullandıysanız bu 3000 TL ek ödeme için oldukça şansınız vardır demektir. Emekli maaşı almış olduğunuz banka üzerinden kredi notuna bakmadan, 3000 TL'ye kadar nakit avans limiti kullanabilir ve bu parayı kendi hesabınıza artı para olarak yükleyebilirsiniz. Hangi bankadan maaş alıyorsanız, o bankanın internet bankacılığına giriş yaparak, 3000 TL ve üzerinde kredi için online başvuru yapabilirsiniz. 

Kamu Bankaları İlk Sırada

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız, bankaların mobil uygulamalarına girerek buradan 3000 TL için başvuruda bulunabilir ve hesabınıza artı para yükleyebilirsiniz. Daha önce bu bankalardan kredi kullanmış olan kişiler belirtilen şartlar dahilinde 3000 TL ile 10000, TL arasında artı para kullanabilecek. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, başvuru yapan emeklilerin kredi notuna göre, sonuç vereceği için belirtilen limitler, sizin kredi notumuza göre belirlenmektedir. 

Denizbank'ta İşlem Yapıyor

Denizbank üzerinden 3000 TL, hem kredi hemde nakit avans limiti kullanabilirsiniz. Denizbank üzerinden 3000 TL kurtaran hesap adında başvuru yapmak istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek kurtaran, yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak, 32 80 numarasına bu mesajı gönderin. 5 dakika içerisinde kendi banka hesabınız üzerinden onayı almanız durumunda, hesabınıza artı 3000 TL ile on beş bin TL arasında limit yatacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.