1. HABERLER

  2. Son dakika kampanyası duyurusu yapıldı! Meclisten onay geldi hane başına 5000 TL ödeme yapılacak
Son dakika kampanyası duyurusu yapıldı! Meclisten onay geldi hane başına 5000 TL ödeme yapılacak

Son dakika kampanyası duyurusu yapıldı! Meclisten onay geldi hane başına 5000 TL ödeme yapılacak

Milyonlarca Kişiye Müjde Son Dakika gelişmesi! Meclisten Onay çıktı Hane başı 5.000 TL Ödeme Yapılacak! Kaynak: Milyonlarca Kişiye Müjde Son Dakika gelişmesi! Meclisten Onay çıktı Hane başı 5.000 TL Ödeme Yapılacak! 

A+A-

Son dakika kampanyasının duyurusu yapıldı. Meclis onayından da geçen bu kampanyada 5000 TL'ye kadar artık kamu bankaları üzerinden ödeme alabileceksiniz.

Para ihtiyacı olan vatandaşlar için meclisten duyuru geldi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 5000 TL'ye kadar ödeme alabilecek. Son dakika kampanyası ile birlikte başlatılan bu ödemeler 5000 TL 36 ay vadeli olarak hesaplara yatacak.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kendi resmi internet siteleri üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvuruları şartları ve başvuru aşamaları hakkında bilgiler verildi. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli, toplamda da 36 ay vadeli en düşük limitli 5000 TL  gelir belgesiz kredi kullanabilecek. 

Ziraat Bankası 

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar için belirtilen şartlar dahilinde 5000 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı. Ziraat Bankası, gelir belgesiz ve masrafsız olarak bu kredilere kendi bankasında hesabı olan vatandaşlar için internet bankacılığı uygulaması üzerinden veriyor.

Ziraat Bankası, hesabınız var ise banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı şifresi oluşturarak, Ziraat Bankası, mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. 5000 TL'ye kadar alacağınız bu kredilerde 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabilir ve ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası, hesabınız üzerinden alacağınız İhtiyaç Kredisi 5000 TL ile sınırlı kalmıyor. Banka üzerinden yüksek limitli kredi kullanabilir ve ayrıca diğer bankadaki olan tüm borçlarınız için borç kapatma kredisi de devlet destekli olarak kullanabilirsiniz. 

Vakıfbank 

Vakıfbank üzerinden de düşük kredi notu olan müşteriler, 5000 TL'ye kadar kredi onayı devlet destekli olarak alabilecek. Banka, resmi internet sitesine girebilir, buradan ihtiyaç kredisi başvurusunu doldurarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vakıfbank, 5000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi, ayrıca kendi bankasından maaş alan müşterilere mobil uygulama üzerinden de kullandırılacaktır. ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, Vakıfbank şubelerine giderek hemen işlem yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank, özellikle emekli olan vatandaşlar için emekli maaşlarını kendi bankalarından almaları şartı ile daha yüksek limitlerde hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi kullandıracağını açıkladı. Kampanya detaylarını ve güncel faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız, Vakıfbank'ın resmi internet sitesine girerek buradan işlem yapabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.