1. HABERLER

  2. Son dakika gelen müjde ihtiyaç sahibi herkesi mutlu edecek! Faizsiz 5 bin TL anında faizsiz masrafsız ihtiyaç kredisi ödemesi yapılacak!
Son dakika gelen müjde ihtiyaç sahibi herkesi mutlu edecek! Faizsiz 5 bin TL anında faizsiz masrafsız ihtiyaç kredisi ödemesi yapılacak!

Son dakika gelen müjde ihtiyaç sahibi herkesi mutlu edecek! Faizsiz 5 bin TL anında faizsiz masrafsız ihtiyaç kredisi ödemesi yapılacak!

Akbank tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor. 5.000 TL faizsiz krediyi maksimum 12 ay vadeyle geri ödeyebilirsiniz. Başvuru işlemini mobil şube üzerinden gerçekleştirilecek görüntülü konuşmayla yapabilirsiniz.

A+A-

Bankalar müşteri kazanmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeni müşteriler için düzenlenen kampanyalarda düşük faizli veya faizsiz kredi seçenekleri dikkat çekiyor. Son olarak Akbank tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor. 5.000 TL faizsiz krediyi maksimum 12 ay vadeyle geri ödeyebilirsiniz. Başvuru işlemini mobil şube üzerinden gerçekleştirilecek görüntülü konuşmayla yapabilirsiniz.

Bankadan 5.000 TL faizsiz kredi müjdesi! Başvurular görüntülü konuşmayla yapılıyor! Nakit ihtiyacı olan kişiler 5.000 TL faizsiz krediyi masrafsız bir şekilde kolaylıkla çekebiliyor. Maksimum 12 ay vadeli krediyi 416,67 TL taksitlerle ödeyebileceksiniz. Bu krediyi çekmek için mobil şubeden işlem yapmanız gerekiyor. Görüntülü konuşmayla başvuruyu yaptıktan sonra kredi çekebileceksiniz!

AKBANK 5.000 TL FAİZSİZ KREDİ NASIL ALINIR?

Kredi teklifi ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecinden Akbanklı olan müşteriler için geçerlidir.

Kredi başvurusunu "Başlangıç Ürünleri" sayfasındaki "İhtiyaç Kredisi" seçeneği ile veya görüntülü görüşme sonrası Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması sonrasında mobil uygulama içerisinden gerçekleştirenler başvuruları değerlendirilip onaylandığı takdirde Akbank Mobil ve İnternet üzerinden kampanyadan yararlanabilir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.

Tüm müşteriler, müşteri olduktan sonra 5 gün içinde %0 faizli krediye başvurulabilir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 5000 TL, maksimum vade 12 aydır.

Söz konusu kredi talepleri Banka tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır. Akbank, kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Kampanya sadece Akbank Mobil ve İnternet kanalında tamamlanacak başvurular için geçerlidir. Akbank Şubelerinde geçerli değildir.

Müşteri kampanyadan sadece bir kere yararlanabilir. Örnek yıllık maliyet tablosuna göre; 12 ay vadede taksit tutarı 416,67 TL olarak belirleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.