1. HABERLER

  2. Sabah Saatlerinde Son Dakika Açıklamalar Peş Peşe Yapıldı!! Emeklilere Yeni yıl Müjdesi 2 bin 750 TL Ödeme Yapılacak
Sabah Saatlerinde Son Dakika Açıklamalar Peş Peşe Yapıldı!! Emeklilere Yeni yıl Müjdesi 2 bin 750 TL Ödeme Yapılacak

Sabah Saatlerinde Son Dakika Açıklamalar Peş Peşe Yapıldı!! Emeklilere Yeni yıl Müjdesi 2 bin 750 TL Ödeme Yapılacak

Emeklilere bu ay 2750 TL maaş ödenecek. Emekliler için maaş promosyon kampanyaları devam ediyor. Bilindiği üzere Ziraat Bankası ve SGK ortaklığında imzalanan protokol sonrası emeklilik promosyonları artırıldı. Bu zamların ardından TEB, emeklilik promosyonu alacaklara 2750 TL ödeyeceğini açıkladı. 

A+A-

Emekli maaşı alan ve sözleşme yapan kişiler bu promosyonları 1 ay içerisinde hesaplarında görebileceklerdir. Bu emeklilik promosyonu ile emekliler yüksek maaş alacaklar. Bu emeklilik promosyonu eski emekli veya yeni emekli ayrımı yapılmaksızın verilecektir

Emeklilik promosyonuMart 2017’de başlayan ve bu ay 3 yılını tamamlayan emekli promosyonlarında yapılan yeni zam ile yine en çok merak edilen konulardan biri oldu. Emekli terfisi, maaşını aynı bankadan 3 yıl süreyle almayı taahhüt eden kişilere hibe olarak verilmektedir. 

Bu para iade edilmez ve 3 yıl sonra tekrar alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, emekli promosyon ödemenizi aldığınız bankadan maaşınızı başka bir bankaya aktarmamaktır. Emeklilik terfisi alacaksanız yasağın şubelerine giderek sözleşme yapabilirsiniz.

Emekliye 2.750 TL ödeme

TEB, emeklilik promosyonunda 2.750 TL’ye kadar para veriyor. 1.500 TL’ye kadar olan maaşlar için 800 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasındaki emekliler için 1.125 TL ödeme yapacağını açıkladı. 

Bu fiyatı daha da artırmak isteyen TEB Bankası, emekli arkadaş, akraba, eş, arkadaşlarını TEB bankasına maaş almak için getirmeleri halinde kişi başı 150 TL promosyon alacak. Bu sınırın maksimum 10 kişi olduğunu söylemek istiyoruz. Bankaya en fazla 10 kişi getirebilirsiniz. 2.500 TL’ye kadar maaş alan kişi, 10 emekli arkadaşını bu bankaya getirirse, Ağustos ayında 2.750 TL’ye kadar ödeme alabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.