1. HABERLER

  2. Nakit ihtiyacı olanlara 5 bin TL faizsiz kredi müjdesi geldi! Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Tek Bir SMS İle 35.000 TL Kredi Veriyor, Belge Yok, Kefil Yok, Şart Yok
Nakit ihtiyacı olanlara 5 bin TL faizsiz kredi müjdesi geldi! Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Tek Bir SMS İle 35.000 TL Kredi Veriyor, Belge Yok, Kefil Yok, Şart Yok

Nakit ihtiyacı olanlara 5 bin TL faizsiz kredi müjdesi geldi! Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Tek Bir SMS İle 35.000 TL Kredi Veriyor, Belge Yok, Kefil Yok, Şart Yok

Birçok banka yepyeni bir ihtiyaç kredisi fırsatı ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Bildiğiniz gibi artık bankaların büyük bir çoğunluğunda alacağınız ihtiyaç kredilerinizde SMS ile başvuru yapabiliyorsunuz.

A+A-

Birçok banka yepyeni bir ihtiyaç kredisi fırsatı ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Bildiğiniz gibi artık bankaların büyük bir çoğunluğunda alacağınız ihtiyaç kredilerinizde SMS ile başvuru yapabiliyorsunuz. Zaten ülkemizdeki birçok banka yeni müşterilerini bile online kanallar aracılığı ile kabul etmeye başladı, bunun yanında tüm bankacılık işlemleri ve kredi başvuruları da dijitale taşındı. Şimdi de tek SMS ile 50 bin TL’ye kadar başvuru yapabilmenin yolu açıldı. Bugün sizler için Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi’nin SMS ile başvurabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştırdık.

Akbank SMS ile Kredi

Türkiye’nin sevilen bankalarından Akbank, müşterilerininin rahatını düşünmeye devam ediyor. Son olarak faizsiz 5 bin TL’lik kredisi ile karşımıza çıkan Akbank’tan SMS ile kredi alabileceğinizi biliyor muydunuz? SMS ile başvuru yapmak için KREDİ yazıp boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak 4425’e göndermeniz yeterli, bu sayede Akbank’tan ne kadar bir kredi alabileceğinizi öğrenmiş olacaksınız. Ayrıca Akbank’tan alacağınız kredinizi 3 ay sonra da ödemeye başlayabilirsiniz. 50 bin TL’ye kadar 36 aya varan vadeler ve %1,64’ten başlayan faiz oranları da Akbank’ta sizleri bekliyor. Eğer siz de Akbank’tan 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisi alırsanız 36 ay boyunca 1.962 TL ödeme yapıyorsunuz.

Yapı Kredi SMS ile Kredi

Yapı Kredi’den de SMS ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Gelirinizi yazıp 4411’e gönderebilirsiniz. (Örnek 1: Bireysel 12345678901 1000 şeklinde olmalı) Bu adımın ardından kredi yanıtınız kısa süre içinde cep telefonunuza SMS ile gelecektir. Ayrıca başvurularınızı Bireysel İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil, Müşteri İletişim Merkezi ya da Yapı Kredi ATM’lerinden de yapabilirsiniz. 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurularında 36 aya varan vadeler ve %2.19’dan başlayan faiz oranları sizleri bekliyor. Eğer siz de Yapı Kredi’den 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisi alırsanız 36 ay boyunca 2.164,86 TL ödeme yapacaksınız.

İş Bankası SMS ile Kredi

SMS ile kredi alabileceğiniz bir diğer banka ise İş Bank! 36 aya varan vadeler ve %1,60’tan başlayan faiz imkanları sayesinde anında 50 bin TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Üstelik SMS ile de kredi almanız mümkün. Bunun için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR aralarında boşluk bırakılarak yazılıp 4402’ye mesaj atmanız yeterli. Eğer siz de İş Bank’tan 50 bin TL’lik kredi alırsanız 1.936,53 TL ödeme yapıyor olacaksınız.

AKBANK 0 FAİZLİ KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

Akbank tarafından %0 faizli ve dosya masrafsız kredi kutarı maksimum 5.000 TL ve 12 vadeli olarak kullanılabiliyor. Bu kampanyadan faydalanabilmek için Akbank Mobil üzerinden müşteri olmanız gerekiyor. Kampanya sadece Akbank Mobil ve İnternet kanalında tamamlanacak başvurular için geçerlidir. Akbank Şubelerinde geçerli değildir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.