1. HABERLER

  2. Milyonlarca Emekliye Sabah Saatlerinde Gelen Müjde! Emekliye 2 bin 750 TL Tutarında Ödeme! SGK, SSK, Bağ-Kur fark etmiyor hesaplara yatıyor
Milyonlarca Emekliye Sabah Saatlerinde Gelen Müjde! Emekliye 2 bin 750 TL Tutarında Ödeme!  SGK, SSK, Bağ-Kur fark etmiyor hesaplara yatıyor

Milyonlarca Emekliye Sabah Saatlerinde Gelen Müjde! Emekliye 2 bin 750 TL Tutarında Ödeme! SGK, SSK, Bağ-Kur fark etmiyor hesaplara yatıyor

Milyonlarca emekli için az önce yeni ödeme duyurusu yapıldı. Emekli vatandaşların cebini rahatlatacak olan bu ödeme maaşa ek olarak verilecek. Üstelik karşılık ve geri ödeme de yok. Yani başvuru yapan herkes ödemeden faydalanacak. Toplamda 2750 TL tek sefere mahsus olarak hesaplara geçecek. 

A+A-

Emekliler, Ocak ayının ilk haftasında yeni yılda alacakları zamlı maaşları öğrendi. SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi bu yıl tarihin en yüksek zammını aldı. Ancak emeklilere ek ödemeler de hala devam ediyor. Başvuru yapan tüm emekliler ek ödeme imkanından yararlanıyor. Emekliye ek ödeme karşılıksız ve geri ödemesiz olarak veriliyor. Yani tek şart başvuru yapmak ve seçtiğiniz bankada 3 yıl boyunca kalmak.

SGK ve bankalar arasında 2017 yılında imzalanan anlaşma neticesinde emekli vatandaşlar seçtikleri bankaya ve maaşlarına göre promosyon ödemesi almaya başlamıştı. 2021 yılında bankalar promosyon konusunda birbiri ile büyük bir rekabet içine girince emeklilerin de bir hayli yüzü güldü. Çünkü artık emeklilere ödenen promosyonlar geçtiğimiz yıllara oranla bir hayli artmış durumda. Üstelik şartlar da geçmiş yıllara göre çok daha kolay hale geldi. Emekliye 2022 promosyon duyurusu yapan bankalardan biri de TEB oldu. TEB, emekli vatandaşların maaşlarına göre 2750 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuyor. Aynı zamanda yakınına referans olan emeklilere kişi başına ek 250 TL de ödeme yapılıyor.

Türkiye Ekonomi Bankası bu sabah saatlerinde yayınladığı yeni duyuru ile 2022 emekli promosyon ücretlerini güncelledi. TEB, 2500 TL ve üstü maaş alan emeklilere yeni yılda tam 2750 TL nakit promosyon ödemesi yapacak. Emekli promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyenlerin maaşlarını TEB’e taşımaları ve 3 yıl boyunca kalacaklarına dair sözleşme imzalamaları gerekiyor. Ayrıca yüksek promosyon ödemesi veren TEB, vatandaşlardan ekstra olarak iki otomatik fatura ödeme talimatı da istiyor. Bu şartları yerine getirenler maaşlarına ek olarak tek sefere mahsus 2750 TL promosyon ödemesi alabiliyor. Başvurular en yakın TEB şubesi, mobil bankacılık ve online bankacılık hizmetleri üzerinden yapılabiliyor.

TEB’DEN EMEKLİYE REFERANS KAMPANYASI

Ayrıca maaşını taşıyan emekliler bir yakınlarını da TEB bankasına davet etmeleri halinde 250 TL nakit ödül kazanıyor. Emeklilerin getirdiği her bir yakını için bu ödemeler ayrı ayrı yapılıyor. Toplamda 10 kişi ile sınırlı tutulan referans kampanyasında emeklinin kazanacağı ödül 2500 TL’ye kadar yükseliyor. Başvuru için geç kalmayın, çünkü TEB emekli promosyon başvuruları 31 Ocak 2022 günü sona erecek.

PROMOSYON ÜCRETİ NE ZAMAN YATIYOR?

Halihazırda emekli olan vatandaşlar maaşlarını taşıyıp sözleşme imzaladıktan sonra 3 gün içinde promosyon ücreti alabiliyor. Yeni emeklilerin promosyon ödemeleri ise TEB Bankası’ından ilk maaşlarını almalarının hemen ardından hesaplarına geçiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.