1. HABERLER

  2. Milyonlarca Emeklinin Beklediği Müjdeli Haber Geldi, 3000 TL Haberi Herkesi Sevinçten Havalara Uçuracak Gibi Görünüyor!
Milyonlarca Emeklinin Beklediği Müjdeli Haber Geldi, 3000 TL Haberi Herkesi Sevinçten Havalara Uçuracak Gibi Görünüyor!

Milyonlarca Emeklinin Beklediği Müjdeli Haber Geldi, 3000 TL Haberi Herkesi Sevinçten Havalara Uçuracak Gibi Görünüyor!

Emekli için müjde geldi. Emekliliğini sağlamış kişiler 3000 TL'ye kadar ödemeden faydalanabilecek. Bankadan yapılan açıklamaya göre 3000 TL başvuruları bugün itibariyle başlatılıyor.

A+A-

Emekliliğini almış olan vatandaşlar, 3000 TL kadar ödeme alabilecekler. 3000 TL için gerekli başvurular son dakika haberi olarak paylaşıldı. Emekliler için bir kredi kampanyası duyuruldu. Yapı kredi'den gelen bu açıklama emekli vatandaşlara 3000 TL'lik bir ödeme gerçekleştirilebileceğini ortaya koydu. Şubeye dahi uğramadan bu krediden yararlanabilirsiniz. 70 yaşına kadar başvuruda bulunmak isteyen tüm emekliler kredi için başvuru yapabilirler. Mobil aplikasyon üzerinden de bankanın mobil şubesine girerek diledikleri zaman 3000 TL için başvuru oluşturabilirler. Kredinin vadesi ise 36 ay olarak belirlendi. İhtiyaç kapsamında kullanılabilecek olan bu kredi için Yapı Kredi Bankası oldukça düşük faiz oranı belirledi.

3000 TL Kredi İçin Başvuru Şartları

Yapı Kredi'den alacak olduğunuz 3 bin TL kredi desteği için SMS kredi servisini kullanabilirsiniz. Hızlı bir şekilde 3000 TL ödeme alabilirsiniz. Eğer siz de Yapı Kredi Bankası'nın bu özel kampanyasından yararlanmayı düşünüyorsanız emekli maaşınızı bu bankaya taşımanız gerekiyor. 36 ay vade imkanı ve ilk taksit ödemesinde 90 gün kadar erteleme hakkı da bulunuyor.

250 bin TL'ye kadar emekli maaşını bankaya taşıyanlara kredi imkanı da sağlanıyor. Hiçbir bankadan kredi almadıysanız bankadan 250 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilmeniz mümkün. Ancak diğer bankalara dağıtılmış şekilde borcunuz varsa bu bankada tüm borçlarınızı toplamak için de başvuru yapabilmeniz mümkün olacak. Bankaya başvurularınızı SMS aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. En az 3000 TL en fazla 250 bin TL'ye kadar ihtiyaç ve borç yapılandırma kredisinden yararlanabilirsiniz.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.