1. HABERLER

  2. Emeklilere büyük müjde! Açıklamalar peş peşe geldi! 1750 TL ödeme yapılacak
Emeklilere büyük müjde! Açıklamalar peş peşe geldi! 1750 TL ödeme yapılacak

Emeklilere büyük müjde! Açıklamalar peş peşe geldi! 1750 TL ödeme yapılacak

Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emeklileri için açıklama yapıldı. Yazılı açıklamaya göre emeklilere tek seferde 1.750 TL’ye kadar ödeme yapılmayacak. Milyonlarca emeklinin büyük bir merak ve heyecanla beklediği emeklilik terfi ücretlerinin detayları...

A+A-

Akbank, bankaların tek tek açıklamaya başladığı emekli maaşı ödemelerinin detaylarını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre 2021 yılında maaşını Akbank’tan almak isteyen emeklilerin hangi koşulları sağlaması gerektiği sorusunun cevabını bulabileceksiniz.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin promosyon ödemeleri kapsamında 1.750 TL alabilmek için bankaya kadar geçiş yapmaları gerekmektedir.

Bu tarihler arasında maaşınızı Akbank’a transfer ederseniz promosyon ödemesi almaya hak kazanabilirsiniz. Yeni emekli olmamış kişiler, farklı bir banka ile anlaşması olmasına rağmen 3 yılını doldurmuş olmaları halinde başvuru hakkına sahiptirler. Tüm detayları öğrenmek için size en yakın Akbank şubesinden bilgi alabilirsiniz. Bu sayede koşullarınızın uygun olup olmadığını öğrenebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.