1. HABERLER

  2. Bu akşam PTT'den 80 bin TL destek müjdesi geldi! SMS'le şimdi başvuru yap anında 80 bin TL cebine girsin! Kefilsiz şartsız 80 bin TL destek müjdesi geldi
Bu akşam PTT'den 80 bin TL destek müjdesi geldi! SMS'le şimdi başvuru yap anında 80 bin TL cebine girsin! Kefilsiz şartsız 80 bin TL destek müjdesi geldi

Bu akşam PTT'den 80 bin TL destek müjdesi geldi! SMS'le şimdi başvuru yap anında 80 bin TL cebine girsin! Kefilsiz şartsız 80 bin TL destek müjdesi geldi

80.000 TL'ye kadar kredi hemen çekebilirsiniz. PTT'ye SMS'le başvuru yapılıyor. PTT Aktif Bank N Kolay gereksinim kredisiyle, en yakın PTT şubesinden uygun taksitlerle kredi çekebilirsiniz.

A+A-

80.000 TL'ye kadar kredi hemen çekebilirsiniz. PTT'ye SMS'le başvuru yapılıyor. PTT Aktif Bank N Kolay gereksinim kredisiyle, en yakın PTT şubesinden uygun taksitlerle kredi çekebilirsiniz. Geçtiğimiz yıl başlatılan uygulamaya binlerce kişi başvuruda bulundu. Gelir belgesi şartı olmadan 36 ay vadeli 5 bin lira gereksinim kredisi çekilmesi halinde aylık 241 TL geri ödeme şartı bulunuyor.

80.000 TL'ye kadar kredi hemen çekebilirsiniz. Kefilsiz şartsız kredi fırsatı! PTT'ye SMS'le başvuru yapılıyor. Aktif Bank ile PTT arasında atılan imzalar ile Ekim ayına özel kredi başvuruları başladı. 36 aya vadeli kredi kullanma olanağına yoğun ilgi gösteriliyor. "PTT SMS Kredi" hizmetiyle SMS kanalı üzerinden kredi çekebiliyorsunuz.

PTTBANK KREDİSİ NASIL ALINIR?

PTTBank, emekli maaş müşterilerine 1250 lira ile 80 bin lira aralığında 60 aya kadar vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla bireysel kredi hizmeti de sunacak.

Emekli müşterilerin PTT iş yerlerine kimlik belgeleriyle başvurarak kredi başvuru formunu doldurması yeterli olacak.

Kredi başvurusunun onaylanması durumunda ödeme işlemi aynı gün içinde gerçekleştirilecek.

Salgın döneminde başarılı çalışmalarıyla ülkeye hizmete devam eden PTTBank, nakit ihtiyacı olan emekli müşterilerin kredi taleplerini "PTT SMS Kredi" hizmetiyle SMS kanalı üzerinden almaya başladı.

Nakit ihtiyacı bulunan emekli müşterilerin PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarası bilgilerini ekleyerek 3050'ye SMS olarak göndermesi gerekiyor.

Başvuru onay sürecinin tamamlanmasının ardından kredi tutarları, şirket nezdindeki PTTBank hesaplarına aktarılarak kullanıma sunuluyor.

PTTBANK İNTERNET BANKACILIĞI VAR MI?

PTT Bank, tüketicilere banka hesabından kredi ve kredi kartı ürünlerine varana kadar çeşitli ürün ve hizmetler sunabilmektedir. Dileyen tüketiciler, diğer bankalara kıyasla daha uygun şartlarda hizmet vermesi sebebi ile PTT Bank hesap açma işlemi ile bir hesap açabilmekte ve birikimlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Öte yandan PTT Bank, kendisinden emekli maaşı alan müşterilerine özel olarak uygun faiz oranları ile kredi kullanabilmek imkanı sağlamaktadır. PTT Bank'ın en büyük avantajı, ödeme koşulları ve faiz oranları gibi etkenleri daha uygun şartlarda sunuyor olmasıdır.

PTT Bank kullanımı da diğer bankalara kıyasla daha kolaydır. Ülkenin pek çok noktasında mevcut bulunan PTT bankamatikler sayesinde kolaylıkla bankacılık işlemleri gerçekleştirilebilirken, günün her saatinde para çekme ya da yatırmaya da olanak sağlanmaktadır.

PTT Bank kullanıcıları bazı durumlarda İnteraktif Posta Çeki numarası ya da diğer adı ile İPÇ ile işlemlerini gerçekleştirmektedir. PTT Bank İPÇ şifresi alma işlemini banka üzerinden ya da internet bankacılığından yapabilmek de mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler