1. HABERLER

  2. Akbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ve TEB bankaları musluğu açtı! Başvuran herkese 50 Bin TL Kredi veriyor! Başvuran herkesin çantası para doldu...
Akbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ve TEB bankaları musluğu açtı! Başvuran herkese 50 Bin TL Kredi veriyor! Başvuran herkesin çantası para doldu...

Akbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ve TEB bankaları musluğu açtı! Başvuran herkese 50 Bin TL Kredi veriyor! Başvuran herkesin çantası para doldu...

Bankalardan kredi alabilmek için birtakım prosedürleri yerine getirmek gerekmektedir. Ancak ani bir ihtiyacınız ortaya çıktığında ve bütçeniz bu ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda yetersiz kaldığında bu bankalardan bir hayli hızlı bir biçimde kredi çekebilirsiniz.

A+A-

Bankalardan kredi alabilmek için birtakım prosedürleri yerine getirmek gerekmektedir. Ancak ani bir ihtiyacınız ortaya çıktığında ve bütçeniz bu ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda yetersiz kaldığında bu bankalardan bir hayli hızlı bir biçimde kredi çekebilirsiniz. Şubeye dahi gitmeden dijital bankacılık işlemleri sayesinde bulunduğunuz her yerden mobil ya da internet bankacılığı üzerinden yapabileceğiniz kredinizin sonucunu dakikalar içerisinde yine aynı kanalla öğrenebilirsiniz. Ayrıca olumlu yanıtlanan kredi müracaat sürecinizin tamamlanması için yığınla evrak toplamanıza da gerek yok. İşte sizin için anında kredi veren ve ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olan bankalar!

CEPTE TEB İhtiyaç Kredisi

TEB’in sunduğu CEPTETEB ihtiyaç kredisi, hızlı bir şekilde kredi müracaat ve onay sürecini tamamlamak isteyenler için en önemli kredilerin başına geliyor. 18 ile 65 yaş arasında olan herkezin başvurabildiği CEPTETEB ihtiyaç kredisi geri ödeme süresi 3 ay ile 36 arasında sınırlıdır. 1.000 TL ile 50.000 TL arasında çekebileceğiniz anında kredini için bankanın belirlediği faiz oranı ise %1,36. Ödeme planınıza gelince. CEPTETEB ile almış olduğunuz 50.000 TL krediniz için 36 ay boyunca aylık 4.621,78 TL ödeme yapmanız gerekir. 36 ayın sonunda ise bankaya toplamda 55.723, 82 TL ödemiş oluyorsunuz.

Akbank Direkt Kredi

Ani bir ihtiyacınız ortaya çıktığında hız kesmeden size yardımcı olan kredi türlerinden biri de Akbank’ın sunduğu Akbank Direkt Kredi. Akbank müşterilerinin hızlı ve avantajlı bir biçimde yararlanabildikleri bu kredi yine maksimum 36 ay vade ile veriliyor olup %1,96 faiz oranından uygulanmakta. Banka şubesine gitmenize gerek bile kalmadan gerçekleştirebileceğiniz müracaat sürecinizin ardından dakikalar içerisinde onay süreci kesinleşen krediniz yine dakikalar içerisinde hesabınıza aktarılıyor. Akbank’tan alacağınız 50.000 TL kredi içinse 36 ay boyunca aylık 4.830,78 TL ödeme yapmanız gerekir. 36 ayın sonunda ise bankaya toplamda 58.244,99 TL ödemiş oluyorsunuz.

Vakıfbank Anında Kredi

‘Acelem var’ diyen kredi müşterilerinin buluştuğu kredi türlerinden biri de Vakıfbank’ın sunduğu Anında Kredi. Bankanın bireysel müşterilerinin müracaat yapabildiği Anında Kredi için eğer daha yüksek meblağlarda bir tutar talep ediyorsanız ipotekli ihtiyaç kredisine de başvurabilirsiniz. Maksimum 36 aya kadar vadelendirilebilen Vakıfbank Anında Kredi faiz oranı ise %1,61. Vakıfbank Anında Kredi ödeme planınıza göre almış olduğunuz 50.000 TL kredi için 36 ay boyunca aylık 4.708,26 TL ödeme yapmanız gerekir. 36 ayın sonunda ise bankaya toplamda ödeyeceğiniz meblağ 56.761, 59 TL.

Yapı Kredi Anında Kredi

36 aya varan vadeler ve %2,59 faiz oranı ile sunulmakta olan Yapı Kredi Anında Kredi için bankanın mobil veya internet şubesini kullanarak bulunduğunuz her yerden, her saatte başvurabilirsiniz. Başvurunuzun ardından ödeme planlarınızı bütünüyle kendi bütçenize göre ayarlayabilir ve hatta isterseniz ödemeye 3 ay sonra başlayabilirsiniz. Peki aylık veya toplamda ödeyeceğiniz rakam ne olacak? Örneğin 50.000 TL tutarındaki Yapı Kredi Anında Krediniz için 36 ay boyunca aylık 5.505,54 TL ödeme yapmanız gerekir. 36 ayın sonunda ise bankaya toplamda ödeyeceğiniz meblağ 60.929, 01 TL.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.