1. HABERLER

  2. Akbank Resmen Çıldırdı! 15.000 TL Nakit Para Desteği Veriyor! Şimdi Hemen Telefonunuz İle Başvurun...
Akbank Resmen Çıldırdı! 15.000 TL Nakit Para Desteği Veriyor! Şimdi Hemen Telefonunuz İle Başvurun...

Akbank Resmen Çıldırdı! 15.000 TL Nakit Para Desteği Veriyor! Şimdi Hemen Telefonunuz İle Başvurun...

Akbank, kurulduğu tarihten itibaren vatandaşlara sayısız kredi fırsatı sunmuş ve bu sayede binlerce müşterisini memnun edebilmeyi başarmış bir banka.

A+A-

Şimdilerde ülke ekonomisinin kötü durumu nedeniyle hiçbir ihtiyacına yetişemeyen vatandaşların yardımına koşan Akbank, yepyeni bir anında kredi desteği ile karşımıza çıkıyor. Üst üste gelen ihtiyaçları nedeniyle zorlu zamanlar geçiren vatandaşların yardımına koşan Akbank, anında kredi fırsatı ile vatandaşlara birkaç dakikada gerekli olan nakit parayı veriyor. İşte Akbank’ın binlerce kişiyi sevindiren ve ilaç gibi gelen o anında kredi fırsatı!

Hemen Şimdi Siz de Derin Bir Nefes Alabilirsiniz!

Akbank, anında kredi fırsatını geçtiğimiz günlerde duyurdu ve o andan itibaren oldukça büyük bir talep gördü. Vatandaşlara dakikalar içinde 15 bin TL veren Akbank, bu anında kredi fırsatında müşterilerine çok avantajlı seçenekler sunmaya başladı. Yüksek faiz oranlarını yok sayan Akbank, herkesi sevindirecek bir adım attı ve faiz oranlarını neredeyse sıfıra indirdi. Müşterilerinden sadece %2,24’lük bir faiz oranı talep eden Akbank, görenleri epeyce şaşırttı. Bununla birlikte vatandaşlara 3 aydan 36 aya kadar vade imkanı tanıyan Akbank, geri ödeme dönemi için de büyük bir destek verdi.

Akbank’ın anında kredisinden yararlanan ve 15 bin TL’lik kredi alan vatandaşlar, aldıkları krediyi kendi gelirlerine ve ödeme rahatlıklarına göre ödeyebilmeye başladılar. Aylık 655,45 TL’lik taksitlendirmelerle kredi borçlarını kapatabilen vatandaşlar hem harcamalarından kurtuluyor hem de bankaya karşı olan sorumluluklarını yerine getirmiş oluyor.

Başvurunuzu Anında Yapabilirsiniz!

Akbank’ın size uzun bir süre rahat bir dönem yaşatacak olan anında kredi fırsatından siz de yararlanmak ve kredi başvurunuzu yapmak isterseniz izlemeniz gereken adımlar oldukça basit. Akbank’ın resmi internet sitesine ya da Akbank mobil uygulamasını giriş yaparak dakikalar içinde anında kredi başvurunuzu yapabilir ya da size en yakın Akbank şubesini ziyaret ederek kredi talebinizi iletebilirsiniz. Akbank anında kredi fırsatı ile ilgili olarak öğrenmek istediğiniz bir şey olursa Akbank müşteri temsilciniz ile 7/24 iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.