1. HABERLER

  2. TOKİ’den müjde! 15 bin TL peşinat ile Çekilişsiz Kurasız 3 + 1 konut satışları başladı…
TOKİ’den müjde! 15 bin TL peşinat ile Çekilişsiz Kurasız 3 + 1 konut satışları başladı…

TOKİ’den müjde! 15 bin TL peşinat ile Çekilişsiz Kurasız 3 + 1 konut satışları başladı…

TOKİ yaşanan bu zorlu günlerde düşük gelirli olan aileler de istedikleri an ev sahibi olabilsinler diye satışlarına devam ediyor. 14 farklı proje ile vatandaşların yanlarında yer alan TOKİ bu sefer de kura ya da çekiliş gibi bir şart olmadan 15 bin TL peş

A+A-

2021 yılı içerisinde ev almak için müracaat işlemlerini başlamasının ardından uygun maliyet ile kişiler ev sahibi olabilecekler. Ev sahibi olmak isteyen kişiler hangi illerde ne kadar ödeme yaparak hangi şartlar ile ev sahibi olabileceklerini merak ediyor. TOKİ tarafından belirlenen tarihler içerisinde kişilerin başvuru formlarını doldurması ve peşinat olarak Ziraat bankası ya da Halkbank ödemesi yaparak tutar dekontları ile başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

14 proje, 15 bin TL peşinat ile 3 + 1 konut satışlarının başlaması vatandaşların yüzlerinin gülmesine yardımcı oluyor. Uygun fiyatlar ile ev almak isteyen kişiler tam 14 farklı projeye başvuru yapabilecek ve ev sahibi olmanın fırsatlarını elde edebilecekler.

T;OKİ başvuru…

TOKİ ev sahibi olmak isteyen kişilerin sadece buraya tıklaması ve gerekli tüm bilgileri alması yeterli olacak. Kişiler eğer aranan şartlara uygunlarsa başvuru formunu doldurarak, ziraat ya da Halkbank üzerinde peşinat ödemesi yaparak bu dekont ile başvurularını tamamlamaları gerekir.

TOKİ konut satış başvuru şartları…

TOKİ konut satışı ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşların sadece belirli şartları yerine getirmesi aslında istedikleri an ev sahibi olması konusunda destekleri sunacaktır. Bu şartlar;

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az 25 yaşında olmak
  3. TOKİ kapsamında daha önce ev ya da kredi almamış olmak
  4. Kişilerin bakmak ile yükümlü oldukları kişilerin, eşlerinin ya da kendi üzerine gayrimenkul yer almaması
  5. Başvuru yapılacak ilde nüfusa kayıtlı olarak en az 1 yıldır ikamet etmek
  6. Hane geliri en fazla 2600 TL olması gerekir.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.