1. HABERLER

  2. Dar gelirli vatandaşı TOKİ 870 TL ve 975 TL taksitle ev sahibi yapacak!
Dar gelirli vatandaşı TOKİ 870 TL ve 975 TL taksitle ev sahibi yapacak!

Dar gelirli vatandaşı TOKİ 870 TL ve 975 TL taksitle ev sahibi yapacak!

870 TL ve 975 TL taksitle 240 ay vadeli... TOKİ her vakit bulunduğu gibi evi olmayan kirada oturan dar gelirli vatandaşlarımızın beraberinde yer alıyor. Bu anlamda kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz.

A+A-

Türkiye'nin dört bir beraberinde oluşturulan ucuz konutlar TOKİ resmi internet sitesi aracılığı ile duyuruluyor. Kurumun son dönemlerde paylaştığı ilanlardan bir adedi de Balıkesir ve Kırşehir'de yer alan konut projesi amacıyla oldu. Vatandaşlar ödemelerini bir oran peşinat ödemesi ve geri kalan tutarın taksitle ödenmesi şeklinde yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ideal fiyatlara satışlara başladı. Açık satış tekniği ile satışa çıkarılan evleri alabilmek isteyenler TOKİ'ye başvurabiliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı doğrultusundan satışa yayılan konutlar değişik kategorilerde satılmaktadır. Alt gelir grubu amacıyla imal edilen ucuz konutlar çok çok sayıda müracaat aldığı amacıyla kuralı olarak satılmaktadır.

KIRŞEHİR TOKİ TOPLU KONUT SATIŞLARI

ALT GELİR GRUBU ve EMEKLİ BAŞVURU ŞARTLARI

konut.jpgkirsehir-toki.jpgkirsehir-toki-1.jpg

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

T.C. vatandaşı olması,

Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir),

Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç),

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.