1. HABERLER

  2. Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın Dönüşü Muhteşem ötesi Oldu! Seti kasıp kavurdu
Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın Dönüşü Muhteşem ötesi Oldu! Seti kasıp kavurdu

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın Dönüşü Muhteşem ötesi Oldu! Seti kasıp kavurdu

Yasak Elma, geride bıraktığımız sezon yine en çok izlenen diziler arasında yerini almış ve olaylı bir sezon finali dönemi geçirmişti. Her sezon bir grup oyuncunun ayrılıp, yerine yeni bir grup oyuncunun dahil olduğu ve heyecanın kaldığı yerden devam

A+A-

Yasak Elma, geride bıraktığımız sezon yine en çok izlenen diziler arasında yerini almış ve olaylı bir sezon finali dönemi geçirmişti. Her sezon bir grup oyuncunun ayrılıp, yerine yeni bir grup oyuncunun dahil olduğu ve heyecanın kaldığı yerden devam ettiği Yasak Elma, bu sezon da seyirciyi şaşırtmak üzere çekimlere start verdi.

Yasak Elma Finale Yakın Vedalarla Sarsıldı

Yasak Elma, geride bıraktığımız sezon finaline yakın, Cansu'yu canlandıran Nilperi Şahinkaya ve Şahika'ya hayat veren Nesrin Cavadzade ile yollarını ayırmıştı. Özellikle nesrin Cavadzade'nin ayrılığı büyük yankı uyandırmıştı. İddialara göre; dizinin yönetmeni hastalanınca, bir önceki sezonda yönetmenliği üstlenen Neslihan Yeşilyurt yerine gelmişti.

Bu haberi alan Eda Ece ise o gün çekimi olmamasına rağmen yönetmeni görmek için sete gitti.

Uzun zamandır görüşemeyen Neslihan Yeşilyurt ile Eda Ece sohbete dalınca, Nesrin Cavadzade "Çekimi bitirip öyle sohbet etseydiniz" biçiminde çıkıştı. Bunun üzerine yönetmen ve oyuncu arasında tartışma başladı. Tartışma büyüyünce Nesrin Cavadzade seti terkederek telefonlarını kapattı. Bu olay yapımcının kulağına gidince ise Şahika karakteri için apar topar bir ölüm sahnesi yazıldı ve Nesrin Cavadzade Yasak Elma'da kadro dışı bırakıldı.

Tatil Görüntüleri İddiaları Yalanladı

Fakat dizi sezon finali yapar yapmaz Şevval Sami Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Melisa Doğu ve Gğlenay Kalkan'ın hep beraber bir yat kiralayarak tatile çıkması, bu söylentileri adeta geçersiz kıldı. Tatil resimleriyle düşman çatlatan ünlü güzeller, yaklaşık iki hafta boyunca denizin ve güneşin tadını çıkarıp tatili sonlandırdı.

Konserler Başlamadan Prensesin de Tadını Çıkardı

Fakat dizinin Ender'i Şevval Sam'a bu tatil yetmedi. O da senelerdir uğraşıp restore ettiği, süslemelerini elleriyle yapmış olduğu ve Prenses adını taktığı karavanıyla bir tatile daha çıktı. Bir süre daha mobil yaşamın tadını çıkaran Şevval Sam, dergi çekimleri ve konserler için İstanbul'a geri döndü. Hazır yasaklar kalmışken sahnede hayranlarıyla buluşmanın tadına varan ünlü şarkıcı ve oyuncu, sesiyle kulaklarımızın pasını sildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.