1. HABERLER

  2. Yasak Elma başrol oyuncuları diziye tek tek veda ettiğini açıkladı! FOX TV Yasak Elma dizisinin fişini çekti mi?
Yasak Elma başrol oyuncuları diziye tek tek veda ettiğini açıkladı! FOX TV Yasak Elma dizisinin fişini çekti mi?

Yasak Elma başrol oyuncuları diziye tek tek veda ettiğini açıkladı! FOX TV Yasak Elma dizisinin fişini çekti mi?

Yasak Elma dizisi ilgili yaşanan gelişmeler bitmek bilmiyor. Önce diziden yaprak dökümü haberleri geldi, arkasından yepyeni transferler bir biri ardına patladı.

A+A-

Son gelen haberlere göre diziden ayrılan isim sayısı 4'e ulaştı. Yeni bölümleri heyecanla beklenen Yasak Elma, beşinci sezonunda sürpriz isimleri kadrosuna dahil etti. İşte Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri ile ilgili merak edilenler…

Yasak Elma bomba oyuncu değişiklikleriyle başlıyor

FOX TV'de hafızalardan silinmeyecek sezon finaliyle dizi tutkunlarına hoşçakal diyen Yasak Elma, yeni sezona oyuncu değişiklikleriyle başlayacak.

Şahika'nın yokluğu hissediliyor

Yasak Elma'da göz dolduran performansıyla dillerden düşmeyen Nesrin Cavadzade ile başlayan yaprak dökümü başka isimlerle devam ediyor.

Dördüncü sezonda gelen isimler bir bir gitti

Gülenay Kalkan’ın yeni sezonda olmayacağı ATV'de başlayan "Bozkır Aslanı Celaleddin" dizisinin yayınlanmasıyla belli olmuştu. Türkan Hatun karakteriyle adından söz ettiren Gülenay Kalkan dizinin önemli rollerinden biri.

Hasan Ali Başkan da yok

Hasan Ali karakteriyle ilginin odağına yerleşen efsane isim Erdal Özyağcılar’ın da yeni sezonda olmayacağı ortaya çıktı.

Ayrılanlar kervanına bir isim daha katıldı. Kaya karakteriyle sempati kazanan Barış Kılıç "Uzak Şehrin Masalı"ndan gelen teklifi kabul etti ve yine Fox TV ekranında kariyerine devam edecek, ancak bu kez başrolde. Partneri ise Aslıhan Güner olacak.

Zehra da gitti

Ayılıklar bununla da sınırlı kalmadı. Bu kez yeni dizi anlaşması yapan isim Şafak Pekdemir oldu. Pakdemir, bu kez şaşırtıcı bir projeye imza attı. Onu bu kez bambaşka bir rolde izleyeceğiz.

Yasak Elma'da saf zengin kızı oynayan Şafak Pekdemir, kendisini daha çok gösterebileceği ve başrolünde yer aldığı BBC yapımı olan Mistress’in uyarlaması olan "Yalancı ve Mumları" dizisinde yer alacak.

YASAK ELMA FİNAL Mİ OLUYOR?

Yasak Elma dizisinde ilk ayrılık Nesrin Cavadzade ile yaşanmıştı. Yönetmenle yaşadığı sorun sonrası seti terk ettiği iddia edilen oyuncu, yönetmen tarafından dizinin kadrosundan çıkarılmıştı.

Cavadzade'nin ardından üç oyuncunun daha diziye veda ettiği iddia edildi. Dizi ayrılıklara rağmen final yapmayacak ve eylül ayında yeniden ekranda olacak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler