1. HABERLER

  2. Yargı Ve Teşkilat Dizisinin Beklenmedik Reyting Çöküşü! Finale mi Gidiyor?
Yargı Ve Teşkilat Dizisinin Beklenmedik Reyting Çöküşü! Finale mi Gidiyor?

Yargı Ve Teşkilat Dizisinin Beklenmedik Reyting Çöküşü! Finale mi Gidiyor?

Yargı ve Teşkilat dizileri pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden birileri olmuş ve herkesin aklına pazar günleri izlenecek bir dizi olarak kalmıştı.  İki dizde bir rekabet içerisinde olarak her zaman çok iyi reytingler almayı başarı biliyorlardı fakat Survivor 2022 yarışmasının başlama  sürecine girmesi ile aylardır devam eden bu denklem bozulmuştur.

A+A-

Yargı Ve Teşkilat Dizilerini Üzen Sonuçlar

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranları içerisinde yayınlanan Survivor bu sene toplam yılların içerisindeki en iyi kadrosunu toplayarak SurvivorAll Star 2022 yarışmasını başlatmışlardır yarışmanın ilk bölümü cumartesi akşamı yayınlanmış ve çok iyi reytingler ile karşılaşmışlardır.  Pazar  akşama ikinci bölümü ile ekranlara gelen yarışma ilk bölümündeki  kadar güzel reyting sonuçları  almıştır.

Tüm programlar ABC1  grupların da günü ikindi ile bitirmeye hak kazanırken Teşkilat dizisi, AB grubu içerisinde üçüncü olmayı başarmışlardır.   Teşkilat  ve Yargı dizileri  eskisi kadar etkileyici reyting rakamlarına sahip olmuşlardır ancak Survivor yarışma programının araya girmesi ile beraber ikiniz arasında geçen rekabete üçüncü  bir program daha eklenmiş ve artık rekabet daha da hızlanmıştır.

İki Dizinin Rekabetine Üçüncü Bir Program Katıldı

Yargı dizisi AB ve ABC1 grupları içerisinde çift haneli birincilikler elde etmiştir.  Tüm kişiler kategorisi içerisinde ise ünlü dizi 3. sıraya gelecek şekilde bir düşüş yaşanmıştır. Teşkilat dizisi ise  tüm kişiler kategorisi içerisinde 1. olurken, AB’de  gün sonunu ikincilik ile bitirmiştir  ve ABCD1  kategorisinde ise 3.'lük performansına hak kazanmışlardır. Survivor programı iki sağlam dizi arasına girmeyi başararak çeşitli kategoriler içerisinde gerilmeler meydana getirmiştir.

Pazar Akşamları yayınlanmakta olan bir diğer program El Kızı dizisi  beklenenden daha düşük reytingler almış ve ilk 10 program arasında dahi yer almamış bulunmakta. El Kızı dizisi Fox TV ekranlarında  yayınlanan bir dizi olmuş ve aldığı reytingler günden günü düşüş yaşarken  dahi çok sayıda bir hayran kitlesine sahip olabilmiş ve dizinin sevenleri ve ayrıca hayranları tarafından bu dizinin daha güzel reyting sonuçları ile çıkış yapabileceğine inanılıyor ve  bu sonuçları herkes heyecan ile bekliyor. 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.