1. HABERLER

  2. Yargı dizisinden şok edecek haber geldi! Başrol oyuncusu başka diziyle anlaştı!
Yargı dizisinden şok edecek haber geldi! Başrol oyuncusu başka diziyle anlaştı!

Yargı dizisinden şok edecek haber geldi! Başrol oyuncusu başka diziyle anlaştı!

Kanal D’nin her pazar akşamı izleyicinin karşısına çıkan reyting birincisi dizisi Yargı’da Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin’in babası Zafer uzun süredir kayıp. Senarist Zaferi dizide öldü gibi gösterse de yaşadığına dair ipuçları da vererek izleyiciyi şaşırtıyor. Ancak Zafer’i canlandıran Ali Seçkiner’in ayrılığı karakterin sonuyla ilgili de büyük bir ipucu veriyor.

A+A-

Ceylin’in babası Zafer, kızı İnci’nin intikamını almak üzere Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz’ın kardeşi Çınar’ı kaçırmıştı. Hedefi Çınar’ı öldürmekti. Ancak planları ters gitti ve Çınar ile Zafer arasında çıkan kavgada Zafer kaza kurşunuyla vuruldu.

Çınar’ın babası Metin de oğlunu kurtarmak için cesedi yok etmek üzere harekete girişti. Cesedi yok etmek üzere arabasının bagajına koydu. Ancak bir süre sonra ceset birileri tarafından bagajdan çalındı. Dolayısıyla cesedin akıbeti ve hatta Zafer’in ölüp ölmediği belirsizdi.

Ancak dün gündeme bir haber düştü. Bu habere göre Zafer’i canlandıran oyuncu Ali Seçkiner, Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’a transfer olmuştu. Haber böyle olunca izleyici Zafer’le ilgili umudunu kaybetti ve öldüğüne inandı.

Ancak izleyici bu duruma çok üzüldü. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Zafer’in ölmesini hiç istemediklerini dile getirdi. Bazı izleyiciler de Yargı ve Oğlum dizilerinin Ay Yapım tarafından çekildiğini dolayısıyla Ali Seçkiner’in her iki dizide de oynayabileceğini iddia etti.

57 yaşındaki başarılı oyuncu Ali Seçkiner, tiyatro ve müzik okumuş bir sanatçı. Rol aldığı Bir Aile Hikayesi’nde canlandırdığı Şakir karakteriyle çıkış yapan oyuncu bugüne kadar Ferhunde Hanımlar,
Şahsiyet, Arıza, 50 Metrekare gibi dizilerde rol aldı.

Bu gelişmeyle ilgili izleyicilerin yaptığı sosyal medya paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

yargi-003.jpgyargi-dizisi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.