1. HABERLER

  2. Yargı Dizisinde Engin’in Katili Ortaya Çıktı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Duyanlar Şok Oluyor! Engin’i Ceylin Mi Öldürdü?
Yargı Dizisinde Engin’in Katili Ortaya Çıktı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Duyanlar Şok Oluyor! Engin’i Ceylin Mi Öldürdü?

Yargı Dizisinde Engin’in Katili Ortaya Çıktı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Duyanlar Şok Oluyor! Engin’i Ceylin Mi Öldürdü?

Bugüne kadar 14 bölüm olarak karşımıza çıkan Yargı dizisinin 19 Aralık 2021 Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde akıl almaz olaylar meydana geldi. Dizinin Engin’i Onur Duymaz öldü. Katilinin Ceylin olduğu düşünülüyor. Peki, Yargı Engin kim öldürdü? Yargı dizisi Engin’i Ceylin mi öldürdü? İşte detaylar…

A+A-

Yargı Engin’i kim öldürdü araştırmaları hız kazandı. Milyonlar bu sorunun yanıtı merak ediyor. Peki, Yargı Engin’i kim öldürdü?, Yargı dizisi Engin’i Ceylin mi öldürdü? İşte detaylar…

Yargı Engin’i Kim Öldürdü Ortaya Çıktı! Kimse Bunu Beklemiyordu! Duyanlar Şoke Oldu! Peki, Yargı Engin’i Ceylin Mi Öldürdü?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin ilk bölümü 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 20.00’de seyircisinin karşısına çıktı. Dram, psikolojik gerilim ve polisiye türündeki dizi hem konusuyla hem de oyuncularıyla büyük yankı uyandırdı. Her hafta Pazar günü yayınlanan dizi seyircisinden tam not aldı. Bugüne kadar 14 bölüm olarak karşımıza çıkan Yargı dizisinin 19 Aralık 2021 Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde akıl almaz olaylar meydana geldi. Dizinin Engin’i Onur Duymaz öldü. Katilinin Ceylin olduğu düşünülüyor. Peki, Yargı Engin kim öldürdü?

Ay yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in yaptığı, senaryosunu Sema Ergenekon'un yazdığı dizi rakiplerini fena sollamaya devam ediyor. Tansiyonun hiç düşmediği Yargı dizisinin son bölümünde yaşananlar kafaları karıştırdı. Bildiğiniz gibi Engin hastaneden kaçmaya çalışırken Ceylin, aracın arka koltuğuna saklandı. 14.bölümde Ceylin başından yaralanmış bir halde bulunurken, Engin’in cansız bedenine ulaşıldı. Engin’in öldüren kişinin Ceylin olduğu düşünülüyor. Seyirci, Yargı Engin’i öldüren Ceylin mi merak ediyor. Engin’in cinayetinin gizemi gündemde yerini korurken Engin’i öldüren kişinin…

Engin’in katilinin kim olduğu merak ediliyor. Dizi severler arama motorlarında Yargı Dizisi Engin'i Kim Öldürdü?, Engin'i silahla kim vurdu?, Suçu Ceylin'in üstüne atan kim?, Yargı Engin'i Ceylin mi öldürdü?, Yargı dizisi Engin’i Ceylin mi öldürdü?, Yargı’nın Engin’i kim öldürdü?, Yargı Engin’i Merdan mı öldürdü? Sorularının yanıtı araştırıyor.

Yargı dizisi her bölüm seyircisini ters köşe yaparak büyülüyor. Akıllara durgunluk veren Yargı dizisinde Engin’i kimin öldürdüğüne dair bazı tahminler yürütülüyor. O tahminler ise şöyle:

Yekta yapmış olabilir. Zira Engin'in gideceği yeri bilen tek kişi oydu. Ancak bir babanın oğluna bu şekilde kıyması mümkün mü. Çınar'ın Dedesi de yapmış olabilir. Çünkü hemen herkesi izlettiriyordu. Engin'in o bölgeye gittiğini biliyor olabilir. Ancak Ceylin'e suç atma pek onun işi değil gibi.
Engin'in araba giderken çalan Ben Ölmeden Önce Bir Sürü Hatam oldu şarkısı ise acaba Engin'in kendisini öldürmüş olabilir mi?
Neva ve Cüneyt Neva'nın kolundaki saat ile olay yerinde bulunan saat oldukça benziyor. Ancak aynı saatten ne yazık ki Ceylin de de vardı. Acaba Katil Neva Hakim mi? Hem Engin'in tehditlerinden kurtulmak hem de Ilgaz savcıyı tekrar kazanmak için bu cinayete aracılık etmiş olabilir mi?

Not: Yargı Engin’i kim öldürdü tahminleri bu şekilde. Peki, Sizce Engin’i kim öldürdü? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz!
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.