1. HABERLER

  2. Yargı dizisi yeni bölümleri ifşa oldu! Herkes ters köşeye hazır olsun 
Yargı dizisi yeni bölümleri ifşa oldu! Herkes ters köşeye hazır olsun 

Yargı dizisi yeni bölümleri ifşa oldu! Herkes ters köşeye hazır olsun 

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, son yılların en başarılı hikayelerinden birisini izleyicilerle buluşturdu. Sema Ergenekon’un 2 yıl süren çabaları sonucunda bu noktaya gelen dizinin hikayesinin bilmece gibi olması ekran başındaki izleyicilerin de ilgisinin artmasını sağlıyor.

A+A-

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde sonraki bölümlerde neler olacağının bilinememesi ve izleyicilerin birçok teoriyi de düşünmeleri aslında sürükleyici bir nokta olarak öne çıkıyor.

Yargı dizisinin bu kadar iyi reytingler almasında da dizinin bu bilmece çözdürmeye izleyicileri teşvik etmesinin rolü büyük. Engin karakterini canlandıran Onur Durmaz çok başarılı bir çıkış yaptı. Engin karakterinin öldüğü gösterildi ama tüm izleyiciler ters köşe de bekliyor.

Onur Durmaz ise, Yargı dizisiyle ilgili konuşurken dikkatli olmaya çaba harcadı. Kendisinin de seyirciler gibi yeni bölümleri heyecanla beklediğini anlatan oyuncu, yeni ters köşelerin geleceğinin mesajını da şu sözlerle verdi:

“İçinde olmaktan gerçekten çok memnun olduğum ve çok keyif aldığım bir projeydi. Büyük bir Yargı fanıyım. Neler olacağını da her hafta izleyicilerle beraber aynı heyecanı paylaşarak ben de bekliyorum. Bakalım ne olacak, ne bitecek, ters köşeler nasıl olacak gibi. O kadar, çok da bir şey söylemiyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.