1. HABERLER

  2. Yargı dizisi Ceylin'ine büyük teklif geldi! Ceylin Yargı kadrosundan ayrılıyor! Teklif ortalığı bir anda karıştırdı...
Yargı dizisi Ceylin'ine büyük teklif geldi! Ceylin Yargı kadrosundan ayrılıyor! Teklif ortalığı bir anda karıştırdı...

Yargı dizisi Ceylin'ine büyük teklif geldi! Ceylin Yargı kadrosundan ayrılıyor! Teklif ortalığı bir anda karıştırdı...

Son günlerin çok konuşulan isimlerinden birisi Pınar Deniz. Oyuncu, Vatanım Sensin dizisindeki rolü ile o dönem büyük dikkat çekmişti. 1993 doğumlu olan Deniz, 2014 yılında Sil Baştan isimli diziyle başladığı kariyerinin en güzel günlerini yaşıyor şu sıralar.

A+A-

Geçtiğimiz sezon Netflix’in Aşk 101 dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile kamera karşısına geçen Deniz, bu kez partneriyle yeniden Yargı dizisinde buluştu. İzleyicinin çok beğendiği bu iki isim, Yargı için de çok doğru başrol seçimleri olmuş görünüyor reytinglere bakılınca.

Kırmızı Oda dizisine Nazlı karakteriyle konuk olarak bir sürpriz de yapmıştı bir önceki sezonda oyuncu. Buradaki rolüyle de büyük alkış almıştı.

Vatanım Sensin’in ardından rol aldığı dizilerle bazı şanssızlıklar yaşamıştı oyuncu. Başrolünde yer aldığı Bir Deli Rüzgar dizisi kısa sürede final yapmıştı. Menajerimi Ara’ya konuk oyuncu olana kadar 2018 yılından 2020 yılına kadar ekranda yer alamamıştı.

Aşk 101 ile şeytanın bacağını kıran oyuncu ayrıca bu süreçte BluTV için çekilen ve Burcu Biricik’in de rol aldığı İnsanlar İkiye Ayrılır isimli dijital projede yer aldı.

İki yıllık aranın ardından Yargı ile ekrana muhteşem bir dönüş yapan Pınar Deniz, hem başarılı oyunculuğu ile hem güzelliği hem de kariyerinde attığı yeni adımla çok konuşuluyor!

Pınar Deniz’e gelen bir teklif ise hem sevindirdi hem de şaşırttı! Oyuncu, Yargı ile büyük bir çıkış yakalarken, uluslararası camianın da gözünden kaçmadı!

Kulislerde konuşulanlara göre Pınar Deniz, uluslararası bir dijital platformdan teklif aldı! Eğer Deniz, kariyerinde çok önemli bir adım atmasına neden olacak bu projeyi kabul ederse, Yargı dizisinin sezon sonunda ekrana veda etme olasılığı konuşulmaya başlanmıştı hafta içinde.

Yargı hayranları için can sıkıcı bir söylenti oldu. Pınar Deniz’in, uluslararası alanda kariyerine de büyük katkı sağlayacak projeyi tercih ederse Yargı dizisinin ekran ömrünün kısa olacağı konuşuldu.

Fakat oyuncu, instagram’dan yaptığı son açıklama ile bu iddialara net bir yanıt vermiş oldu. Deniz, Yargı’dan ayrılığının söz konusu olmadığını söyledi.

Deniz; “İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım Yargı dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

pinar-deniz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.