1. HABERLER

  2. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 3. sezonu garantiledi! Alparslan dizisi fragmanı yayınlandı...
Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 3. sezonu garantiledi! Alparslan dizisi fragmanı yayınlandı...

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 3. sezonu garantiledi! Alparslan dizisi fragmanı yayınlandı...

Yeni sezonda yeni diziler ekranda yer alacak. Bu yapımlardan birisi de Alparslan dizisi… Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam projesi olan Alparslan’ın 3 sezon ekranda kalması bekleniyor.

A+A-

Televizyon ekranında kış dönemi Eylül ayı itibariyle başlayacak. Yeni sezonda yeni diziler ekranda yer alacak. Bu yapımlardan birisi de Alparslan dizisi… Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam projesi olan Alparslan’ın 3 sezon ekranda kalması bekleniyor.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı Alparslan dizisi için Akli Film tarafından titiz bir hazırlık süreci yapılıyor. Dizinin çekimlerinin yapılacağı platoda önemli yenilikler gerçekleştirildi. Geçen sezon Ramo dizisini ayağa kaldıran yönetmen Çağatay Tosun da çekimler öncesi son düzenlemeleri yapıyor.

Eylül ayında Alparslan dizisinde çekimlerin başlaması bekleniyor… Dizinin yeni oyuncusu ise Sarp Levendoğlu oldu. Romen Diyojen isimli Bizans İmparatoru’nu canlandıracak olan oyuncu, güçlü bir rolle hikayede yer alacak.

Sarp Levendoğlu aslında Son Yaz dizisi ile görüşmüş ve mafya karakteri için anlaşmıştı. Ancak Son Yaz dizisinin ikinci sezon senaryosunu okuyan oyuncu, rolün arka planda kalması nedeniyle yapımda yer almak istemedi.

Savaşçı dizisinde 5 sezon boyunca etkileyici bir performans ortaya koyan Sarp Levendoğlu, yeni sezonda etkili bir karakter ile ekranda yer almayı hedefledi.

Son Yaz dizisinden gelen teklif cazip olsa da karakterin hikayede çok da etkili pozisyonda olmaması ünlü oyuncunun fikrinin değişmesine neden oldu.

Alparslan dizisinden gelen rol teklifini daha cazip bulan Sarp Levendoğlu, yeni sezonda ekranın en merak edilen dizilerinden birisinde yerini aldı.

Alparslan ekibinde oyuncuların eğitimleri ve sette düzenlemeler devam ediyor. Diziye katılan isimler arasında; Barış Bağcı, Erdinç Gülener, Korel Cezayirli, Gizem Karaca da bulunuyor.

Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke ise Uyanış Büyük Selçuklu’dan yeni dizi Alparslan’a geçen isimler olarak dikkatleri çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.