1. HABERLER

  2. Ünlü Şarkıcı Miley Cyrus'tan ilk cinsel ilişki itirafı! Hemcinsleriyle ilişki yapmış...
Ünlü Şarkıcı Miley Cyrus'tan ilk cinsel ilişki itirafı! Hemcinsleriyle ilişki yapmış...

Ünlü Şarkıcı Miley Cyrus'tan ilk cinsel ilişki itirafı! Hemcinsleriyle ilişki yapmış...

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, ilk cinsel bilgi birikimi itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. 28 yaşındaki şarkıcı, ilk cinsel bilgi birikimini iki kadınla yaşadığını söyledi. Cyrus, beraber olduğu ilk erkeğin ise eski eşi Liam Hemsworth olduğunu

A+A-

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, ilk cinsel bilgi birikimi itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. 28 yaşındaki şarkıcı, ilk cinsel bilgi birikimini iki kadınla yaşadığını söyledi. Cyrus, beraber olduğu ilk erkeğin ise eski eşi Liam Hemsworth olduğunu belirtti.

Amerika'li şarkıcı Miley Cyrus, cinsellik itirafıyla adından söz ettirdi. 28 yaşındaki Miley Cyrus, ilk cinsel bilgi birikimini hemcinsleriyle yaşadığını ifade etti.

İLK CİNSEL DENEYİMİNİ İKİ KIZLA YAŞAMIŞ

Bir radyo programına katılan Cyrus, ilk cinsel bilgi birikimini iki kızla yaşadığını söyledi. Cyrus, beraber olduğu ilk erkeğin ise eski eşi Liam Hemsworth olduğunu belirtti.

10 YIL BOYUNCA SAKLAMIŞ

Bu gerçeği 10 sene boyunca eski eşi Hemsworth'ten sakladığını belirten Cyrus, "16 yaşına kadar bir erkekle sonuna kadar gitmemiştim. İlk kez beraber olduğum adamla seneler sonra evlendim, bu çok çılgınca. Ona ilk olduğunu söylemedim çünkü bir ezik gibi görünmek istemedim" dedi.2018 senesinde evlenen Cyrus ve Hemsworth, 2020'de boşanmıştı

cccc.jpgcvvv.jpgcvvvb.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.