1. HABERLER

  2. Ünlü sanatçı Zerrin Özer’e tecavüz eden kişinin kimliği belli oldu!
Ünlü sanatçı Zerrin Özer’e tecavüz eden kişinin kimliği belli oldu!

Ünlü sanatçı Zerrin Özer’e tecavüz eden kişinin kimliği belli oldu!

Zerrin Özer; Armağan Çağlayan sunumunda ekranlara gelen Dur Bir Dinle programına katıldığı zaman yıllar önceki zamanlarda Ümit Güner isimli kişinin kendisine tecavüz etmiş olduğunu dile getirmişti.

A+A-

Ünlü sanatçı Zerrin Özer; Armağan Çağlayan sunumunda ekranlara gelen Dur Bir Dinle programına katıldığı sürede yıllar önceki zamanlarda Ümit Güner isimli şahsın kendisine tecavüz etmiş olduğunu dile getirmişti. Yaptığı açıklama sırasında çarpıcı ifadelere yer verdi.

Zerrin Özer açıklama yaptığı sıralarda; ‘’ Geçtiğimiz süre içerisinde hayatını kayıp etti ve ben asla hakkımı helal etmiyorum. Ben ona abi derken o bana tecavüz etti. Olay sırasında başıma başıma yumruk yiyerek ve şiddete maruz kalarak meydana geldi. Üstümde resmen 180 kilo gelen bir adam. O zamanlarda ben de başka birisine aşıktım sadece yaşadığım olayı ona anlattım. Ne anneme ne de ablama anlatamadım, ailemi bitirdim. Sadece sustum. Bu adamın uzun süre yüzüne baka baka çalışmak için devam ettim. Uzun yıllardır sürekli ağlamam ve sadece siyah gözlük takarak gezmemin ana nedeni buydu. Kimsenin yüzüne bakamadım. ‘’ şeklinde sözleri büyük yankı oluşturdu.

Zerrin Özer kimdir?

1975 yılında profesyonel bir şekilde kendi çabaları ve yaptığı çalışmalar ile beraber katılmış olduğu TRT yarışmasından birinci olarak ayrıldı. Bu süreçlerde her zaman en büyük destekçisi olarak Tülay Özer ismindeki abası oldu. Burada kazanmış olduğu birincilik derecesinin ardından müzik hayatına daha çok yoğunlama kararı alarak 1978 ila 1980 yılları arasında ünlü orkestralardan bir tanesi olarak yer alan İstanbul gelişim orkestrası ile beraber caz ve dans müziklerinde yer aldı.

Bizler ve sizler - yalvarırım isimli ilk plak çalışmasını 1979 yılında kent plak aracılığı ile yayına almıştır. İlk plağını çıkarmasının üzerinden bir yıl geçmesinin ardından 1980 yılı içerisinde söz ve müziği Orhan Gencebay ismine ait Gönül şarkısı ile beraber beğenileri toplamayı başarmış, adeta şarkının patlaması konusunda çok etkili olmuştu. Bu çalışma gerçekten de şöhret olma yollarının en önemli adımlarında bir tanesi olarak dikkatleri çekmiştir.

1980 yılında seslendirmiş olduğu gönül şarkısı en iyi 45’liğinde ikinci olarak yer almış ve bundan sonraki çalışması da Gönül – yaman olurum ile beraber altın plak ödülü kazanmak için hak kazanan isim olmayı başarmıştır. Yine bu yıl içerisinde ilk stüdyo albümü için çalışmalara başlamış ve seni seviyorum ismi ile piyasada yer almayı başarmıştır. Çıkarmış olduğu bu albümün ardından sanatçının eserleri gerçekten de daha çok ilgi görmeye başlamış ve hayatının en önemli temellerini atmıştır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.