1. HABERLER

  2. Ünlü Oyuncu Kadir İnanır'dan Kahreden Haber! Hayranları Gözyaşlarına Boğuldu! Bir türlü resmi açıklama gelmiyor Kadir İnanır Öldümü Neler Oluyor?
Ünlü Oyuncu Kadir İnanır'dan Kahreden Haber! Hayranları Gözyaşlarına Boğuldu! Bir türlü resmi açıklama gelmiyor Kadir İnanır Öldümü Neler Oluyor?

Ünlü Oyuncu Kadir İnanır'dan Kahreden Haber! Hayranları Gözyaşlarına Boğuldu! Bir türlü resmi açıklama gelmiyor Kadir İnanır Öldümü Neler Oluyor?

Türkiye’nin en bilinen isimlerinden biri Kadir İnanır sevenlerini kahreden gelişme duyuruldu! Uzun bir süredir ortalıklarda görünmeyen başarılı oyuncudan kötü haber geldi. Kadir İnanır öldü söylentisi doğru mu? Bir türlü fotoğrafı açıklama gelmiyor!

A+A-

Uzun bir süredir ortalıklarda görünmeyen başarılı oyuncudan kötü haber geldi. Kadir İnanır öldü söylentisi doğru mu? Bir türlü fotoğrafı açıklama gelmiyor! Neler oluyor?

KADİR İNANIR KAHREDEN HABER GELDİ: SEVENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Kadir İnanır öldü mü yaşıyor mu merak ediliyor. 72 yaşındaki Kadir İnanır, bugün orta yaşlı insanların tanıdığı ve bildiği bir isimdir. Gençliğimizin star ismi Kadir İnanır kahreden haberle yüreğimizi sızım sızım sızlattı. Kadir İnanır son hali 2021 senesinde merak ediliyor ama ünlü isimden hiç haber yok.

KADİR İNANIR ÖLDÜ MÜ SON DAKİKA

Uzun bir süredir sağlık problemleriyla boğuşan İnanır’ın “sarı nokta” illeti yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Gözünden ameliyat olan, görme problemleri yaşamakta olan Kadir İnanır hasta mı, sağlık durumu nasıl merak ediliyor. Kadir İnanır öldü mü son dakika araştırılması yapılsa da, ünlü oyuncu Allah’a şükür yaşıyor ama durumu pek de iyi değil.

Kadir İnanır, hayatımıza girdiği ilk günden beri onu çok sevdik. Yeşilçam’ın kült filmleriyle tanıdığımız başarılı oyuncu, yaşlılığa bağlı sağlık problemleriyla mücadele ediyor. Yıllardan beri hiçbir sinema filminde, dizide veya reklamda rol almayan isim, gözlerden uzakta yaşam savaşı veriyor. Meğer…

Kadir İnanır’ın sağlık problemleriyla boğuşmasından dolayı hakkında “öldü” söylentisi çıksa da bunlar doğru değil. Bu söylentiler hayranları ilk sırada olmak üzere, ünlü sanatçıyı üzüyor ve sarsıyor. Sarı nokta hastalığıyla mücadele eden Kadir İnanır’ın başına gelenler herkesi sarstı. Özel bir hastanede başarılı bir ameliyat geçiren starın bir an evvel araması dönmesi bekleniyor. Peki, Kadir İnanır’ın mücadele ettiği sarı nokta hastalığı nedir, nasıl bir hastalık, körlüğe neden olur mu?

Sarı nokta hastalığının ortalama 55 yaşından sonra görülmeye başladığı, özellikle sigara içen, yeterli beslenmeyenleri hedef aldığı biliniyor. Eğer tedavi edilmez ve ilerlerse körlüğe kadar gidebilen retina hastalığı olarak tanımlanan “sarı nokta” Kadir İnanır’ı oldukça zorluyor. Kadir İnanır’ın kör olup olmadığı ve görme yetisini yitirip, yitirmediğiyle ilgili fotoğrafı bir açıklama henüz gelmedi.

Biz de burdan ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve ekliyoruz: “Seni çok seviyoruz Kadir Baba…” Bir an önce iyileş ve lütfen aramıza dön! Daha yapacak çok işin var!

kadir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum