1. HABERLER

  2. Survivor 2021 Muhteşem Yarışmacılarla Yayına Başlama Tarihi Beli Oldu! Survivor 2021 Ne Zaman Başlıyor?
Survivor 2021 Muhteşem Yarışmacılarla Yayına Başlama Tarihi Beli Oldu! Survivor 2021 Ne Zaman Başlıyor?

Survivor 2021 Muhteşem Yarışmacılarla Yayına Başlama Tarihi Beli Oldu! Survivor 2021 Ne Zaman Başlıyor?

Televizyon ekranlarda oldukça sevilen ve büyük reytinglere sahip olan Survivor, çok büyük bir kitle tarafından takip ediliyor. Programın sevenleri, 2021 yılında yayınlanacak bölümlerin, ne zaman olduğunu da daha şimdiden takip etmeye başladı.

A+A-

Bilinenlere göre ünlüler ve gönüllüler tarzı yapılacak olan programın yayıncısı ve sunucusu Acun Ilıcalı. İlgili yarışmaların yapılacağı gün ise açıklandı.

Ülkemizde büyük bir kitle tarafından takip edilen Survivor, büyük reytinglere sahip. Programın eski bölümleri hâlâ izlenmekte olup, sevenler yeni bölümlerin hangi tarihte yayınlanacağı da merak etmeye başladı. Dolayısıyla çok sayıda izleyici haberlere kilitlenerek, Survivor 2021 hakkında son dakika haberlerini takip etmeye başladı. Peki, programın sunucu kim olacak?

Survivor 2021 yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı olacak programın, yayın tarihi de netleştirildi. İşte o haberimiz…

Survivor 2021 Yayın Tarihi

İzleyicilerin merakla takip ettiği Survivor 2021 yayın tarihi üzerine bazı gelişmeler yaşandı. Yarışmaların hazırlık süreci hâlâ sürerken, ayrıntılar belli olmaya başladı. Seyirciler de ekranlara şimdiden kilitleniyor.

Peki, Survivor 2021 tarihi ne zaman? Burada programın, MasterChief Türkiye ardından başlayacağı belirtiliyor. TV8’de yayınlanacak olan Survivor, 9 Ocak Cumartesi günü, saat 20.00’da başlayacak. Merak ve heyecanla takip edilen dizinin, ilk programda yoğun bir izleyici bulacağı tahmin ediliyor.

Survivor Yarışmacı Seçimleri

Yayın tarihi yaklaşan Survivor 2021 üzerine çalışmalar da hâlâ devam etmekte.  Bu esnada özellikle yarışmacıların seçimine büyük özen gösteriliyor. Burada All Star olarak bilinen tarz değil, ünlüler ve gönüller adında iki ekip meydana getirilecek.

Konuya ilişkin ayrıntıları kendi Instagram adresi üzerinden yayınlayan Acun Ilıcalı, yalnızca Cemal Hünal adını söyledi. Hatırlanacağı üzere Cemal Hünal, özellikle Issız Adam filmi ile tanınmıştı.

Ancak magazin gündeminde ise Öykü Çelik ve Aşk-ı Memnu’da Bülent olarak rol bulan Batuhan Karacakaya da aday isimler olarak bulunuyor. Aynı zamanda MasterChief 2020 esnasında elenmiş olan Celal Sarıgül ile aynı programın 2019 çekimlerinden Mustafa Aydın da konuşulan isimler arasında.

En son şampiyonun DJ Can Canseven olduğu Survivor’un geçtiğimiz sezonu ardından, yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.