1. HABERLER

  2. Son Dakika Sibel Can Hayatını Kaybetti? Gündeme Bomba Gibi Düştü Sibel Can Öldü mü? Sibel Can Silahlı Saldırı Hakan Altun Şarkılar bizi söyler...
Son Dakika Sibel Can Hayatını Kaybetti? Gündeme Bomba Gibi Düştü Sibel Can Öldü mü? Sibel Can Silahlı Saldırı Hakan Altun Şarkılar bizi söyler...

Son Dakika Sibel Can Hayatını Kaybetti? Gündeme Bomba Gibi Düştü Sibel Can Öldü mü? Sibel Can Silahlı Saldırı Hakan Altun Şarkılar bizi söyler...

Sibel Can Öldü mü? Sibel Can hakkında son dakika haberleri sosyal ağları salladı, vermiş olduğu konserde başına gelenler, Sibel Can severlerini kahretti, Sibel Can neden öldü? Sibel Can gerçekten öldü mü? Sibel Can kimdir?

A+A-

Sibel Can Öldü mü? Sibel Can hakkında son dakika haberleri sosyal ağları salladı, vermiş olduğu konserde başına gelenler, Sibel Can severlerini kahretti, Sibel Can neden öldü?

Sibel Can gerçekten öldü mü? Sibel Can kimdir?

Şarkılar bizi söyler programı ile ekranlarda seyircilerle buluşan Sibel Can'ın acı haberi geldi.

Şarkılar Bizi söyler ile ekranlarda olan Hakan Altun ile birlikte program yapan Sibel Can maalesef saldırıya uğradı ve sevenlerine acı haber böyle aktarıldı.

Son günlerde herkezin çok sevdiği isim olan Sibel Can kimdir?

1 Ağustos 1970‘de, Engin Cangüre ve Emine Gül Sezer Cangüre’nin ilk çocuğu olarak Fatih, Karagümrük’te dünyaya geldi.
İlkokul mezunu olan Sibel Can’ın annesi Bursa Mudanyalı, babası Yugoslav göçmenidir. Gerçek adı Sibel Cangüre olan sanatçının babası Engin Bey pek çok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı.

Sibel Can’nın müzikle tanışması küçük yaşlarda oldu. Henüz 13 yaşındayken, babasının kemanı eşliğinde önce Viyana sonrasındada Almanya, Hollanda ve İsrail’de şarkı söyleyip dansetti. Türkiye’ye döndü. Yaşı gizlenerek Halikarnas Gazinosu’nda işe başladı.

Sibel Can vermiş olduğu konser sırasında hain bir saldırıya uğradı ve ünlü şarkıcı Sibel Can bıçakla yaralandı, o kargaşa da yoğun kaybeden ünlü oyuncu ve şarkıcı hemen hastaneye götürüldü, hastaneye kaldırılan Sibel Can'ın son durumu herkesi kahretti.

Sibel Can Öldü mü? Sibel Can bıçaklı Saldırıya mı uğradı?

dsser.jpgsibel-can.jpg

Kaynak: memleketimhaber.com

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.