1. HABERLER

  2. Son dakika Show TV sevilen dizinin fişini çekti! Yalancı dizisi 10. bölümde final yapacak...
Son dakika Show TV sevilen dizinin fişini çekti! Yalancı dizisi 10. bölümde final yapacak...

Son dakika Show TV sevilen dizinin fişini çekti! Yalancı dizisi 10. bölümde final yapacak...

Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı dizisinden kötü haber geldi. Cuma günü yayınlanan ancak Aziz dizisi başlayınca yayın günü salıya çekilen dizi istenilen başarıya ulaşamadı.

A+A-

Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'ın yer aldığı Yalancı dizisi ekranlara veda ediyor. Dizi 10. Bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Show TV ekranlarında yayımlanan Yalancı dizisinden kötü haber geldi. Cuma günü yayımlanan fakat Aziz dizisi başlayınca yayın günü salıya çekilen dizi istenen başarıya ulaşamadı

FİNAL KAÇINCI BÖLÜMDE YAPIYOR?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir öğretmenin başına gelen olayı ispat etmek için vermiş olduğu büyük mücadeleyi anlatan, nefes nefes olayları konu alan dizi 10. Bölümde final yapacak. Ekip bugün 10. Bölümü çekmek için yeniden sete çıkacak. Final haberini ardından dizinin başrol ekibinden ve yapım ekibinden henüz bir açıklama gelmedi.

YALANCI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Deniz öğretmen ( Burçin Terzioğlu ) ile cerrah Mehmet Emir ( Salih Bademci ) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama yalnızca ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah değişik bir duyguya ve değişik bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içerisine bir şüphe düşüyor esasında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi?

Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Aynı geceyi iki taraf da çeşitli şekillerde anlatıyor, çeşitli şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Dizi İngiliz yapımı Liar dizisinin uyarlamasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.