1. HABERLER

  2. Son Dakika Mahkum Yeni Bölümüyle Perşembe FOX'ta! 
Son Dakika Mahkum Yeni Bölümüyle Perşembe FOX'ta! 

Son Dakika Mahkum Yeni Bölümüyle Perşembe FOX'ta! 

Yılbaşı arası ve koronavirüs vakalarıyla çekimlere ara veren dizilerin yokluğu en çok seyirciyi vurdu. İzleyiciler her hafta heyecanla izledikleri dizilerin yeni bölümlerini iple çekiyor. Bu hafta yine birçok dizi zorunlu koronavirüs arasında. Mahkum ise yeni bölümüyle bu akşam Fox TV ekranında.

A+A-

Dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bir süredir belirsizlik var. Her hafta bir sette koronavirüs vakasının çıkması dizilerin yayınlarını da alt üst etti. Ocak ayındaki ilk iki haftanın reklam gelirlerinin düşük olması da bu aranın uzamasına neden oldu. İki haftadır dizilerin neredeyse tamamı yeni bölüm yayınlamıyor.

Ancak Fox TV’nin çok sevilen ve başlar başlamaz reytinglerde çok iyi sonuç alan dizisi Mahkum bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Aralık ayının son haftasında Mahkum, tüm diğer rakiplerini geçerek perşembe akşamının birincisi olmuştu. Her hafta reytinglerde birinci olan Camdaki Kız büyük kayıp yaşayınca Mahkum da zirveye yerleşmişti.

Kanal yönetimi de bu hafta Mahkum’un yeni bölümünü yayınlamaya karar verdi. Zira dizinin yine reyting birincisi olması bekleniyor. Mahkum’un bu akşam beşinci bölümü ekrana gelecek.

Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin bu akşamki bölümünde Ali’den duyduklarından sonra ölümün kıyısından dönen Fırat’ın mücadelesi yeniden başlar. Bu esrarengiz çocuğun söyleyecekleri tüm karanlık sırları aydınlatacaktır. Fakat Ali tahliye edilmek üzeredir.

Onu dışarıda arama görevi Cemre’ye düşer. Adli tıptaki imza meselesini çözen Barış, Ferda’nın hayatında Savaş rolünü oynamaya devam eder. Öte tarafta Ali’nin tahliye edildiğini öğrenip harekete geçer.

Mahkum dizisi beşinci bölümüyle bu akşam saat 20:00’de Fox TV ekranında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.