1. HABERLER

  2. Son dakika Fox TV, iddialı başlayan Yalancılar ve Mumları dizis için kritik kararı verdi! Kanal Yalancılar ve Mumları'nın fişini çekti...
Son dakika Fox TV, iddialı başlayan Yalancılar ve Mumları dizis için kritik kararı verdi! Kanal Yalancılar ve Mumları'nın fişini çekti...

Son dakika Fox TV, iddialı başlayan Yalancılar ve Mumları dizis için kritik kararı verdi! Kanal Yalancılar ve Mumları'nın fişini çekti...

Fox TV ekranında yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisi için büyük bir beklenti oluşturuldu. BBC yapımı olan Mistresses’ın yerli uyarlaması olan dizinin arkasında Medyapım’ın olması ayrı bir önem taşıyor.

A+A-

Ancak Medyapım’ın titiz çalışması, hikayenin izleyiciler tarafından ilk 3 bölümde benimsenmesini sağlayamadı. Nermin Yıldırım’ın senaryosunu yazdığı diziye yönelik birçok eleştiri yapıldı. Etkili isimler başrolde. Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melika Güner, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci bu dizinin başarısı için bir araya geldi.

Kadro çok etkili olunca izleyicilerin de beklentisi yüksekti. Ancak hikayenin bu beklentiyi karşılayamadığı görüşün birçok dizi hayranı sosyal medya yorumlarında belirtiyor. İlk 3 bölümü yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin akıbeti herkesin merakını süslüyor. Fox TV, düşük gelen reytinglerden sonra ne yapacak?

Peki neden böyle bir soru soruluyor derseniz, kanal yönetimi şimdiye kadar düşük reyting alan dizilerine hiç fırsat vermedi. Bu sezon önce Uzak Şehrin Masalı, ardından da Son Yaz reytingleri düşük geldiği için yayından kaldırıldı.

Ancak, Fox TV elindeki dizileri bir bir hesapsızca harcarken kötü bir durum ile de karşı karşıya kaldı. Kanal yönetimi büyük emeklerle harcanan diziye destek vermeyince, izleyiciler kanalda yayınlanan veya ileride yayınlanacak diğer dizi projeleri için de erken final tehlikesini yüksek gördüğü için hiç bakmayabiliyor.

Uzak Şehrin Masalı üçüncü bölümde düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılma kararı ile karşılaştı ve beş bölüm sürebildi. Fox TV’nin Yalancılar ve Mumları için ise ilk kararı devam etmesi yönünde oldu.

Hem Uzak Şehrin Masalı hem de Son Yaz’ın elde ettiği reytinglerin benzerini alan Yalancılar ve Mumları’nın 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Fox TV’den bir gün değişikliği veya saat yenilemesi gelebilirdi. Hatta final kararı da verilebilirdi. Bunların hiçbir şimdilik olmadı.

Yalancılar ve Mumları 4. bölümü ile 24 Ekim pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Bakalım kanal yönetimi diziye ne kadar destek çıkacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.