1. HABERLER

  2. Sibel Can Sevgiler Gününde Olay Oldu! Sibel Can ve Hakan Altun Sosyal Medyada Olay Oldu!
Sibel Can Sevgiler Gününde Olay Oldu! Sibel Can ve Hakan Altun Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sibel Can Sevgiler Gününde Olay Oldu! Sibel Can ve Hakan Altun Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sibel Can sevgililer gününde olay oldu. Sibel Can ve Hakan Altun sosyal medyada fotoğrafları ile gündeme geldiler. Sevgililer günü konsepti ile birlikte bütün ünlüler paylaşımlar yaptılar.

A+A-

Sibel Can sevgililer gününde olay oldu. Sibel Can ve Hakan Altun sosyal medyada fotoğrafları ile gündeme geldiler. Sevgililer günü konsepti ile birlikte bütün ünlüler paylaşımlar yaptılar. Sibel Can ise Selvi Boylum Al Yazmalım’dan ilham alarak gündeme geldi. Hakan Altun da sosyal medyada gündem olan isimler arasında yerini aldı.

Sibel Can 14 Şubat’a özel bir paylaşım yaptı. Sibel Can ve Hakan Altun sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun ve Sibel Can yeni bir program için bir araya geldiler. Yapılan tanıtım videosu içerisinde üç isim de oldukça fazla dikkat çekti.

Tanıtım filminin çekimleri İstanbul’a yakın bir yerde oldu. Hemen hemen bütün gün süren çekimler esnasında 100 kişilik bir çalışma grubu vardı. Tanıtım videosu içerisinde Asya kıyafeti giyen Sibel Can ile kamyonun şoför koltuğunda Hakan Altun bulunuyor. Videoda arkada bulunan Hüsnü Şenlendirici ise dikkat çekti.

Sibel Can Dikkat Çekti

Hakan Altun ve Sibel Can birlikte sunuculuk gerçekleştirecek. Hüsnü Şenlendirici ise güçlü klarneti ile programa neşe katacak. Güzel şarkıların yer alacağı ve kaliteli sanatçıların bulunduğu program ilk kez 25 Şubat’ta yayınlanacak. Tanıtım videolarında ise Sibel Can güzelliği ile birlikte dikkat çekiyor. Güzelliği ile gündeme gelen sanatçı 1970 doğumlu…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.