1. HABERLER

  2. Şeyma Subaşı, mutluluk pozlarıyla dikkat çekerken sevgilisi Meedo'dan da ilk paylaşım geldi...
Şeyma Subaşı, mutluluk pozlarıyla dikkat çekerken sevgilisi Meedo'dan da ilk paylaşım geldi...

Şeyma Subaşı, mutluluk pozlarıyla dikkat çekerken sevgilisi Meedo'dan da ilk paylaşım geldi...

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile dolandırıcılıkla suçlandığı dönemde ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı, sevgilisiyle barıştıktan sonra soluğu Bodrum tatilinde aldı.

A+A-

Daha önce olaylı bir şekilde ayrılan Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi, geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine bir şans daha vererek bir araya gelmişti. Meedo olarak da tanınan Alsaloussi, sosyal medya hesabından ilk kez paylaşım yaparak sevgilisi Şeyma Subaşı ile çekilmiş karesini paylaştı ve sevgilisi için romantik ifadeler kullandı.

Evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile dolandırıcılıkla suçlandığı dönemde ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı, sevgilisiyle barıştıktan sonra soluğu Bodrum tatilinde aldı. Partneriyle paylaşımlarına devam eden Subaşı, mutluluk pozlarıyla dikkat çekerken sevgilisi Meedo'dan da ilk paylaşım geldi.

"HER İNSAN VE HER AŞK FARKLIDIR"

İşte Meedo'nun açıklamaları:

"Sana aşk hakkında bir şey söyleyeyim. Size aşkın sırrını bildiğini veya bulduğunu söylemeye çalışan herkes size yalan söylemiş olur. Her insan ve her aşk farklıdır. Size sadece deneyimlerimi ve aşkımı anlatabilirim.

"SENİ BULDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM"

Seni tamamlamak için diğer yarım olduğunu bulmakla ilgili değil. Kendini tamamlamalısın. Birlikte bir takım olduğunuz, ortak olduğunuz, birbirinizi tamamladığınız başka bir eksiksiz insan bulmaktır. Onlardan bir şeyler öğrenecek kadar rahat olmalısın ve onlar da senden öğrenecek kadar rahat olmalı. Seni bulduğum için yeterince şanslıyım aşkım.

Seninle dünyayı yeni bir şekilde deneyimlemeliyim. Bana birini sevmek için önce kendini sevmekle başlaman gerektiğini düşündün. Bugün, yarın ve sonsuza dek birlikte deneyimler ve sevgi dolu bir ömre Şeyma! Seni seviyorum..."

seyma-subasi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.