1. HABERLER

  2. Sevilen Dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolü geri döndü; Yapımcılar ondan vazgeçemedi! Fekeli öldü mü? Detaylar Haberimizde!
Sevilen Dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolü geri döndü; Yapımcılar ondan vazgeçemedi! Fekeli öldü mü? Detaylar Haberimizde!

Sevilen Dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolü geri döndü; Yapımcılar ondan vazgeçemedi! Fekeli öldü mü? Detaylar Haberimizde!

Perşembe akşamlarının en sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölümü ile seyirciyi ekran başına topladı. Yeni sezonda büyük değişikliklerin yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yapımcıların ve senaristlerin vazgeçmediği oyuncu ise geri dönüyor

A+A-

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitledi. Yeni sezonda büyük değişikliklerin yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yapımcıların ve senaristlerin vazgeçemediği oyuncu ise geri dönüyor.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bütün dengeler değişmiş durumda.

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosuna dahil olmasının ardından bütün hikaye değişti.

Bir Zamanlar Çukurova dördüncü sezonu ile seyircinin karşısına çıkmaya devam ederken hikayede büyük farklılıklar yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm ile yine ATV ekranlarına damga vururken yaşanan son gelişmeler seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor.

İsterseniz Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki bomba ayrıntıya geçmeden önce neler olduğunu hatırlayalım.

Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölümde neler oldu?

Hakan'ın kendini şirketin hissedarı Mehmet Kara olarak tanıtması Züleyha ve Betül'ü şaşkına çevirir.

Züleyha, Yamanlar Holding'e ansızın gelen bu yabancıya çekimser yaklaşır. Bunun üzerine Hakan, konağa kadar gelerek Züleyha'nın güvenini kazanacak çok önemli bir hamle yapar. Hakan'ın hiç planlamadığı şey Haminne'nin onu tanıması ihtimalidir

Yamanların son temsilcisi olarak her şeyi kendisine hak gören Şermin, konakta adeta terör estirir.

Lütfiye Züleyha'yı üzmemek için Şermin'in sözlerini sineye çekerken, Betül annesine Fikret'le evlenip Fekeli'nin servetini alacağını söyler.

Fekeli, Hakan'a bir şans vermek ister ve onu şehir kulübünde yemeğe davet eder. Hakan bu daveti memnuniyetle karşılarken, Fikret bu durumdan bir hayli rahatsızdır.

Fekeli'nin Erkan'ın ölümüne sebep olduğu için çok pişman olduğunu gören Hakan, düşmanının sözlerine dikkat kesilir. Gecenin sonunda Hakan, Abdülkadir'i şoke edecek bir hamlede bulunmaktadır.

Yamanlar Konağı'nda çok büyük bir sürpriz yaşanır. Züleyha'ya gelen bir paketin içinden Demir'in yüzüğü çıkar. Züleyha, Demir'in yaşadığı umuduna kapılıp çok büyük bir mutluluk yaşar.

Evet dizinin hayranlarının da bildiği gibi Bir Zamanlar Çukurova 3. Sezon finalinde Demir Yaman karakteri Murat Ünalmış bir anda ortalıktan kaybolmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oyuncusu konumuna İbrahim Çelikkol geçmiş durumda fakat senaristler Murat Ünalmış’tan vazgeçemiyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman karakterinin üzerinden devam etmekte olan hikayeler sonrasında bomba bir iddia ortaya atıldı

Rekortmen dizi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman karakterinin ilerleyen bölümlerde yeniden kadroya dahil olacağı iddia edildi.

Senaristlerin Demir Yaman ölmemiş gibi bir hava estirmesi ve senaryoyu devam ettirmesi ise bu iddiaları güçlendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.