1. HABERLER

  2. Serenay Sarıkaya Yeni Dizinin Müjdesini Verdi! İşte yeni proje hakkında merak edilen tüm Detaylar...
Serenay Sarıkaya Yeni Dizinin Müjdesini Verdi! İşte yeni proje hakkında merak edilen tüm Detaylar...

Serenay Sarıkaya Yeni Dizinin Müjdesini Verdi! İşte yeni proje hakkında merak edilen tüm Detaylar...

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde sosyal ağ hesabından dizisi ile alakalı yaptığı açıklamalar ile dikkatleri yine üstünde topladı. Yeni Dizi Şahmeran ne zaman başlayacak? Şahmeran dizisi oyuncuları kimdir?

A+A-

İşte yeni proje hakkında merak edilenler... Bir süredir hem ekranlardan hem de hayranlarından uzak kalan Serenay Sarıkaya, müjdeyi verdi. Geri dönüşünün harika olacağını açıklayan ünlü oyuncu, dizi setlerini çok özlediğini de söyledi.

Sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya, son dönemde sosyal ağ hesabından dizisi ile alakalı yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üstünde topladı. Yeni dizi heyecanını hayranları ve sevenleri ile paylaşmayı ihmal etmeyen başarılı ve yetenekli oyuncu, magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı. Yeni bir dizide rol alacak olan Sarıkaya, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesabından üst üste yapmış olduğu paylaşımlar ile adından söz ettiren yetenekli oyuncu, Burak Deniz ile beraber başrol oynayacak. Başarılı ismin, dizi ekibiyle beraber Adana'ya gittiği bilgisine ulaşıldı. Partneri Burak Deniz ile deneme provaları yapan ve senaryo okuyan ünlü oyuncu dikkatleri üstünde topladı.

Yeni dizisi olan Şahmeran hakkında sosyal ağ hesabından paylaşımlar gerçekleştiren Serenay Sarıkaya, projesi ile merak konusu oldu. Senaryoyu okurken çekilen resmini yayınlayan ünlü oyuncu, “geliyor gelmekte olan” biçiminde bir not da yazdı. Setleri çok özlediğini dile getiren yetenekli isim, yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirdi.

Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sunmuş olduğu resimler ile Adana'da olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, resimleri ile sevenlerini gülümsetti.

“Adana'nın gülü” biçiminde açıklama yazısı yazan ve paylaşım gerçekleştiren Serenay Sarıkaya, yeni dizisi ile adından söz ettirecek.
Yeni proje isminin Şahmeran olduğu öğrenilirken Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya'nın dizide rol alacağı bilgisine de ulaşıldığı.

İki oyuncunun uyumu merak edildi ve ayrıntılar merak konusu oldu. İki başarılı ve genç ismin buluşmasının etkileyici olacağı hakkında yorumlar gerçekleşirken oyuncuların sevenleri de dizin başlaması için heyecanlı bekleyişini devam ettiriyor.

Bunun beraberinde Serenay Sarıkaya'nın yeni proje için en az 4 kilogram vermiş olduğu biçiminde yorumlar da gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.