1. HABERLER

  2. Safiye Soyman'ın bir de kızı olduğunu biliyor muydunuz? Safiye Soyman kızı Ümran Akaröz ile aynı klipte oynadı...
Safiye Soyman'ın bir de kızı olduğunu biliyor muydunuz? Safiye Soyman kızı Ümran Akaröz ile aynı klipte oynadı...

Safiye Soyman'ın bir de kızı olduğunu biliyor muydunuz? Safiye Soyman kızı Ümran Akaröz ile aynı klipte oynadı...

Yıllardır ekranlarda güler yüzü ve MS hastası olan oğluna olan düşkünlüğü hayranlarının gönlünü fetheden Safiye Soyman'ın bir de kızı olduğunu biliyor muydunuz?

A+A-

Faik Öztürk ile mutlu bir birlikteliği olan şarkıcı Safiye Soyman'ın gözlerden uzak tuttuğu kızı ortaya çıktı, hem de klibinde. Soyman'ın 46 yaşındaki kızı güzelliği ile büyülüyor.

Oğlunu yanından ayırmayan Soyman'ın kızı Ümran Akaröz magazin gündeminde çok yer almıyor. Ta ki annesiyle klipte oynayana kadar.

Ünlü müzisyen 46 yaşındaki kızı Ümran Akaröz ile kamera karşısına geçti.

Safiye Soyman, yeni şarkısı için çektiği klipte kızı Ümran Akaröz ile karşılıklı oynadı. Hareketli şarkısına rengarenk bir klip çeken Soyman, yeni klip heyecanını da sosyal medyadan paylaştı.

umran-akaroz.jpg

Öte yandan Ümran Akröz ise sosyal medya paylaşımlarında tam bir afet. 46 yaşındaki Ümran Akaröz, düzgün fiziği ve güzelliği ile hayran bırakıyor.

ÜMRAN AKARÖZ KİMDİR?

Safiye Soyman, 1961 yılında Bolu'da bir gecekonduda doğdu. Hafız kızı olan Safiye Soyman, 13 yaşında görücü usulüyle evlendi. 24 yaşındaki Ziya Akaröz'le 13 yaşında evlenen Soyman, 15 yıl evli kaldı ve bu evlilikten 2 çocuğu oldu.

Bu çocukların biri oğlu Harun Akaröz, diğeri de kızı Ümran Akaröz. Ümran Akaröz 1975 yılında doğdu ve 46 yaşında. 2 erkek annesi olan Ümran Akaröz, kendi markası olan Bioazure'de doğal ve organik kozmetik ürünleri ile hizmet vermekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.