1. HABERLER

  2. Sadakatsiz dizisi yeni bölümde yaşanacaklar ifşa oldu! Sadakatsiz dizisinde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!..
Sadakatsiz dizisi yeni bölümde yaşanacaklar ifşa oldu! Sadakatsiz dizisinde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!..

Sadakatsiz dizisi yeni bölümde yaşanacaklar ifşa oldu! Sadakatsiz dizisinde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!..

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde herkesi şaşırtacak bir sürpriz var.

A+A-

İkinci sezona çok iyi başlayan ve güçlü reytingler almaya devam eden Sadakatsiz, kendi kitlesini yeniden Kanal D ekranına taşıdı… Kuruluş Osman dizisinin başlamasının yanı sıra Kanunsuz Topraklar’ın da dikkat çeken bir yapım olması Çarşamba rekabetini zorlaştırdı. Sadakatsiz ise özellikle kadın izleyicilerin desteği ile güçlü konumunu sürdürüyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı diziye yeni katılan Berkay Ateş, etkili bir şekilde hikayeye dahil oldu. Aras karakterinin Asya ile kazaya karışması ve yaşananlar çok ilgi çekmişti.

Yeni bölümde ise Derin’in gizliden izlediği Aras’ı tanıması ve hakkında bildiği gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkması bekleniyor. Sadakatsiz 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Derin’in bildiği gerçek ne?

Asya’nın kurtardığı gizemli adam artık herkesin dikkatini çekmeye başlamıştır. Volkan da bu olayı irdeler ve Asya’yı dikkatli olması konusunda uyarır. Diğer taraftan Derin de takiptedir. Ancak Derin gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez.

Yeni sürprizleriyle Sadakatsiz 13 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da Kanal D’de izleyicileri yine çok şaşırtacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.