1. HABERLER

  2. Sadakatsiz dizisi başrol oyuncusu diziden ayrılıyor! Ali'nin ölümü Asya'nın hayatını alt üst edecek
Sadakatsiz dizisi başrol oyuncusu diziden ayrılıyor! Ali'nin ölümü Asya'nın hayatını alt üst edecek

Sadakatsiz dizisi başrol oyuncusu diziden ayrılıyor! Ali'nin ölümü Asya'nın hayatını alt üst edecek

Ali ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Sadakatsiz dizisinde Asya ile Volkan'ın oğluna hayat veren Alp Akar, yayımlanan yeni bölüm fragmanında izleyeni merakta bıraktı. Geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan Ali ölüyor mu? Peki, Alp Akar kimdir?

A+A-

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Alp Akar'ın canlandırdığı Ali karakterinin geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede kalbinin durduğu ekrana geldi. Gelişmenin ardından 'Alp Akar Sadakatsiz'den ayrılıyor mu?' sorusu akıllara geldi. 

ALİ ÖLECEK Mİ? 

Sadakatsiz dizisinde Asya ile Volkan'ın oğlu olan Ali'nin kaza geçirdiği fragmanla izleyici karşısına çıktı. Asya'nın Aras ile olan ilişkisine ne pahasına olursa olsun karşı çıkan Ali, yeni bölümde kaza geçirerek hastaneye kaldırılıyor. Anne ve babasının gözyaşları içinde kaldığı fragmanın sonunda kalbinin durduğu sahne dikkat çekti. Ancak Ali'nin ölerek diziden ayrılacağına dair bir açıklama bulunmuyor. Ali'nin dizideki akıbeti bu akşam yayımlanacak bölümde netlik kazanacak. 

ALP AKAR KİMDİR? 

Akar, 27 Şubat 2006 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Orta öğretimde eğitimini sürdüren oyuncu, Canım Ailem dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini elde etti. Sırasıyla Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele, Çifte Saadet, Güldüy Güldüy Show ve Vatanım Sensin gibi yapımlarda rol aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.