1. HABERLER

  2. Masumlar Apartmanı Safiye'si Ezgi Mola Kimdir? Safiye Ezgi Mola Kaç yaşında, nereli, evlimi?
Masumlar Apartmanı Safiye'si Ezgi Mola Kimdir? Safiye Ezgi Mola Kaç yaşında, nereli, evlimi?

Masumlar Apartmanı Safiye'si Ezgi Mola Kimdir? Safiye Ezgi Mola Kaç yaşında, nereli, evlimi?

Son zamanların sevilen ismi Ezgi Mola, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. Ezgi Mola, kimdir? Ezgi Mola, kaç yaşında, nerede doğdu, hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı?

A+A-

Son zamanların sevilen ismi Ezgi Mola, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. Ekranlarda neşe ve başarısı ile öne çıkan Ezgi Mola, youtube kanalı aracılığı ile sevenleri ile buluşmuş olduğu Tanınmış Kişileri Seviyorum programı ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Mola'nın O Ses Türkiye programının yılbaşı konuğu olması da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Ezgi Mola Kaç Yılında Ve Nerede Doğdu?

Televizyon ekranlarının başarılı ismi Ezgi Mola, 29 Mart 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Ailesi tarafından Mercan Ezgi Mola ismini alan güzel oyuncu, doğmuş olduğu İstanbul'da Hasan Ali Yücel İlkokulu, Turhan ve Mediha İlkokulu, Kadir Rezan HAs Ortaokulu ve Halit Ermay Lisesi'nde eğitim hayatını tamamlamıştır. Lise yıllarında oyunculuğa büyük bir merak salan Mola, bu dönemlerde Müjfat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk kurslarına katılmaya yönlendirilmiştir.

Oyunculuk kursunda dört yıl eğitim alan oyuncu, bölümü birincilik ile tamamlamıştır. Mola’nın oyunculuk kurslarında göstermiş olduğu başarı, henüz 18 yaşını tamamlamış olmasına rağmen Kartal Tibet'in yönetmenliğinde olan Karate Can dizisinde ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Ayrıca ünlü oyuncunun Aydoğan Temel'den de 2 yıl eğitim aldığı biliniyor.

BKM Mutfak Oyuncuları Arasına Ne Zaman Girdi?

Oyunculuk eğitimlerini başarı ile tamamlayan Mola, 2005 yılının Kasım ayında BKM mutfak oyuncuları arasına katılım sağladı. Mola yine 2005 yılı içerisinde saf bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisindeki başarı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı oyuncu 2006 yılı içerisinde Hayatımın Kadınısın rolü filmi ile başarısına başarı kattı. 2006 yılında rol aldığı filmde Türkan Şoray ile oynama fırsatı elde eden Mola, yeteneklerini sergileme fırsatını da elde etti. Oyuncunun bu dönemde En İyi Yardımcı Kadın ödülüne layık görüldü.

Ezgi Mola Dizi Ve Filmleri

Ezgi Mola'nın oyunculuk hayatına giriş yapması ile birlikte başarı ve yeteneklerinin fark edilmesi, kısa süre içerisinde birçok dizi ve film tekliflerini almasına vesile oldu. Oyunculuk hayatına televizyon ekranlarında yer aldığı diziler ile başlayan Mola, film tekliflerine de olumlu bakarak birçok filmin dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. Mola 2005 yılında Organize İşler filmleri ile başladığı oyunculuğuna Hayatımın Kadınısın, Veda, Dedemin İnsanları, Pazarları Hiç Sevmem, Celal İle Ceren, Patron Mutlu Son İstiyor ve Organize İşler Sazan Sarmalı gibi filmler ile hayranlarıyla buluştu. Ayrıca Sultan Makamı, Canım ailem Yalan Dünya gibi birçok televizyon dizisinde de yer aldı. Mola son zamanlarda yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi ile de sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.