1. HABERLER

  2. Masumlar Apartmanı, 2 sezonunda İnci karakterinin yerine geçecek oyuncu belli oldu!
Masumlar Apartmanı, 2 sezonunda İnci karakterinin yerine geçecek oyuncu belli oldu!

Masumlar Apartmanı, 2 sezonunda İnci karakterinin yerine geçecek oyuncu belli oldu!

TRT 1’de yayınlanan dizi her bölümüyle izleyiciye bir tokat etkisi yarattı. Geçtiğimiz sezon dizinin baş karakterlerinden İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla sarsılan dizinin yeni ana kadın karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu.

A+A-

Masumlar Apartmanı ilk sezonu oyuncular arasındaki büyük uyum ve çarpıcı hikayesi sayesinde bomba gibi geçirmişti. Reytinglerde hep üst sıralarda bulunan dizi her bölümüyle milyonlarca izleyiciyi etkisi altına almayı başarmıştı.

Ancak Masumlar Apartmanı izleyicileri sezon sonuna gelirken baş karakterlerden biri olan İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığıyla büyük bir şok yaşadı. Masumlar Apartmanı hayranları Abdullah’ı, diziyi ve rol arkadaşlarını yarı yolda bırakmakla suçlandı.

Farah Zeynep Abdullah’ın ekipten ayrılması İnci’nin de ölümüne yol açtı. Dizinin son bölümünde hamile olan İnci, son anda karar değiştirerek Han’a geri dönmeye karar verdikten saniyeler sonra trafik kazası geçirdi ve çok sevdiği erkeğin kollarında can verdi.

İnci’nin ölümünden sonra dizide onun yerini dolduracak ismin kim olacağı büyük bir merakla bekleniyordu. Bu isim nihayet kesinleşti. Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin yerini dolduracak karakterin adının Yıldız, onu canlandıracak kişinin de Melisa Şenolsun olduğu resmen açıklandı.

En son Netlfix’te yayınlanan Atiye dizisinde canlandırdığı Cansu karakterindeki performasıyla oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Şenolsun’un adı Aziz dizisi için geçiyordu. Ancak resmen açıklama yapıldıktan sadece birkaç gün sonra Şenolsun’un projeden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Onun yerine de dizinin başrolüne Damla Sönmez geçmişti.

melisa-senolsun-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.